maanantai 30. lokakuuta 2006

Vene talviunille


Toimelias päivä. Heti aamusateessa lähdimme siirtämään veneen venekerholta talvitelakalle. Onneksi minun osuus on ajaa auto kerholta telakalle ja miehen tehtävä siirtää vene. Autoa on paljon mukavampi ajaa sateessa ja kovassa tuulessa kuin avovenettä. Muutoin ajan venettä mielelläni.


Mökkinaapurimme tuli yllätysvierailulle. Samalla hän otti daalian juurakon heidän kylmäkellariin talvehtimaan. Toin sen mökiltä putsattuna ja kauniina. Kotona pakkasin mukulat hiekalla täytettyyn viinilaatikkoon, kun muutakaan pahvilaatikkoa en keksinyt. Tämä on nyt ensimmäinen kokeilu säästää juurakko ja yrittää ensi keväänä kasvattaa siitä yhtä upea kukka kuin se oli viime kesänä. Meillä ei ole sellaista viileää paikkaa, missä olisin itse voinut nämä mukulat talvehdittaa, joten oli oikein ihanaa, että ystävä tuli apuun ja lupasi huolehtia minun mukuloista talven ajan. Kiitos sijaisäidille!


Kävin eilen Keravalla ja siinä oli ihmettä kerrakseen, kun löysin suoraan perille sinne minne pitikin. Kerava on aina ollut minulle jotenkin vaikea paikka. Muut ajavat sinne 15-20 minuuttia, mutta kerran, kun olin todella pois kartalta, minun matka kesti 1 tunti 10 minuuttia. Kyydissäni oli muitakin ja heidän mielestä kävin välillä Sipoossa ja Tikkurilassa. Saattaa olla tottakin.  


Parasta tänään on ollut se, että lopultakin siskoni asunnon ostoon liittyvät yksityikohdat selvitetty ja huomenna menen allekirjoittamaan kauppakirjan hänen puolestaan. On tämän asian kohdalla kauppapäivää siirreltykin jo muutamia viikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!