sunnuntai 18. maaliskuuta 2007

taas kirppiksellä


Heips! Aamulenkin ja äänestyskäynnin jälkeen pyörähdin taas kirppiksellä ja hienoja löytöjä tein. Nuo kankaat on kartion muotoisia ja korkeudeltaan reilut 40 cm ja alhaalta suora leveys noin 35 cm. Materiaali on outoa, jotain tekoa. En tiedä mitä niistä tekisin, ehkä laukkuja ja lattiatyynykin voisi syntyä. Aika paljon niitä on, 54 kpl, joten kyllä niistä saa vaikka kuinka monta laukkua!


                


                


                


Tästä kuvasta näkee paremmin tuon kankaan muodon. Värejä on 10. Maksoin tästä kasasta 2 euroa. Eikös ollut edukas kauppa? Ja tietenkin löytyi muutama kerä lankaa  hintana tuo perinteinen 70 senttiä. Tropiikkitäkkiin virkkamani tilkut olen jo lähettänyt, mutta saatan välitöinä tehdä jotain vastaavanlaista sekasotkua itselle, ehkä.


                


Olin tänään treeneissäkin ja fiilis oli oikein hyvä. Maailmassa ei ole  parempia alusasuja sisäliikuntaan kuin Under Armour´n shortsit ja topit! Aivan uskomaton materiaali. Hengittää, tukee lihaksia, siirtää kosteuden pois iholta ja itsestään ja tekee liikkumisesta jotenkin kevyempää. Siis uusin tekninen alusasu. Onhan niillä myös päällys shortseja ja paitoja, mutta niitä minulla ei ole. Ehkä hankin joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!