keskiviikko 1. elokuuta 2007

paljon on kesken


Lähdemmekin tänään takaisin mökille, koska ilma muuttui mukavaksi. Viime yönä oli makee ukonilma! Ehkä vähän liian lyhytkestoinen, mutta melko hyvä kuitenkin. Mökillä minua odottaakin tämä vapaavirkkaustyö.


           


Edistystä on tapahtunut, eikö vain.


Viime yönä näin unta, että nypin käsivarsistani jotain nöyhtää ja pölylankoja. Iho oli hieman tulehtunut niiltä kohdin, missä näitä hiuksen ohuita "langanpätkiä" oli.


Ja mitä ihmettä, aamulla huomasin, että eilen kunnon kokkiveitsellä tekemäni pikkuruinen haava on tulehtunut ja armottoman kipeä kokoonsa nähden. (Kokkiveitsellä silppusin vihanneksia keittoon, juu-u, tein ihan ite.) Eilen aloitin virkkaamaan ET-kassia, kun satuin naapurilta saamaan sen lehden. Olinkin ihmetellyt muiden blogeissa vieraillessa, että mikä ihmeen ET-kassi. Sen tajusin, että ei se siihen ET-olioon mitenkään liity. No virkatessa koukku koko ajan hankaa siihen haavaan ja siksi se kipeytyi. Huomasin sen kyllä jo virkatessa, mutta en vaan malttanut lopettaa.


              


Näin paljon sain virkatuksi. Lankana on 9 säikeinen kalalanka, löytyi varaston pohjalta. Minusta tuota kassia on kiva virkata ja samalla seurata, miten kuvio pikkuhiljaa syntyy. Taidan jättää tämän työn nyt kuitenkin kotiin odottamaan ja yritän keskittyä tuohon vapaavirkkuuseen. Tai sitten en! Ei voi vielä tietää mitä mieltä kassia pakatessa olen, ehkä tämä saattaa vilahtaa kassiin. Mies ei aina tiedäkään miten paljon käsitöitä roudailen ees-sun-taas-sun kassien uumenissa. Parempi onkin ettei tiedä, kun sitä tavaraa on aina muutenkin ihan mielettömaästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!