torstai 1. marraskuuta 2007

urospuolisen onnettaren valinnat


   Tänään suoritimme yhdessä Ukon kanssa blogini yksivuotisen elämän kunniaksi järjestämän arvonnan. Pyysin lukijoita kertomaan jostain käsityömokasta ja jokainen kommenntilkootaan nimensä jättänyt oli mukana arvonnassa. Oli kiva huomata, että muutkin tekee mokia, hauskojakin! Laitoin jokaisen nimen paperilapulle ja taittelin ja taittelin, sitten heitin ne lattialle ja sanoin Ukolle maagiset sanat, nosta tavara. Hieman hämmentyneenä katsoi minua, että no jopas jotakin, heitellään roskia lattialle ja sitten vaaditaan toiset siivoamaan! Nopeasti Ukko tajusi, että tässä on varmaan joku juju ja  haisteli lappusia tarkkaan. Pitkän nuuskuttelun jälkeen yksi lappu katosi koiran suuhun ja sieltä se sylkäistiin minun käteen. Paperissa luki Tytti! Onneksi olkoon!   


                   


Ukko innostui hommasta niin kovasti, että otti useamman lapun suuhunsa ja toi minulle. Niissä oli nimet Esikko, Wiiks ja TilkkuKaija. Tarkoituksena olikin, että lähetän myös toisen palkinnon, mutta enhän minä näistä kolmesta voi yhtä valita, kun Ukko oli sitä mieltä että kaikki kolme tai ei mitään!


Eli varsinainen ykköspalkinto Tytille (ha-haa, et tiedä, vaikka olisi juuri tuo pipo) ja kolme pientä lohdutuspalkintoa Esikolle, Wiiksille ja TilkkuKaijalle! Laittakaa yhteystietonne sähköpostilla, niin alkuviikosta pistän pakettia postiin!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!