keskiviikko 16. tammikuuta 2008

muutama kevyt kiehahdus


Tänään sain tekstarin, että maanantaina huoltoon viemäni ompelukone on valmis! Jihuu, näin nopeasti, vaikka mies siellä huollossa sanoi, että viikko menee. No iltapäivällä lähdin sitä hakemaan ja oli liikkeen oven takana 7 minuuttia vaille neljän ja ovi olikin sitten lukossa. Soittelin aikani ovikelloa ja lopulta soitin jo sille huoltomiehelle. Puhelu meni vastaajaan ja jätin sinne aika kipakan viestin. Huomenna, kun menen jälleen hakemaan sitä konetta, saa herra kuulla kunniansa. Varmasti. Raivostuttaa tuommoinen edes takaisin ajelu. Ja ovessa on oikein isoin numeroin, että auki ollaan neljään saakka, valehtelevat mokomat.


Eilen ajelin koiran ruoan takia sinne ja tänne. Olin saanut näytepussin kultseille tehtyä erityisruokaa ja kupongin, millä saa 4 euroa alennusta, kun ostaa ko ruokaa. Koska Ukolle näytepussillinen maistui hyvin, päätin vaihteeksi kokeilla tätä herkkua. Vaan eipä sitä sitten löytynytkään lemmikkieläinkaupoista. Yhden kaupan nuori miesmyyjä sanoi, että koiranruokafirman pääkonttori on tuossa lähellä, mutta heillä ei ole vähhittäismyyntiä siellä lainkaan. No sinne sitten. Painelin neljänteen kerrokseen ja tervehdin kohteliaasti hieman yllättyneeltä näyttävää henkilökuntaa. Sanoin saaneeni tämmöisen kupongin, mutta voitteko kertoa mistä tätä ruokaa saa ostaa? Kovin ystävällinen herra löysi heidän hyllystään yhden pussin ja otti selvää missä sitä myydään. Löytyi ostopaikka ja tuon kolmen kilon pussin sain lahjaksi! Kiitos Royal Canin!


On tänään ollut mukaviakin juttuja. Olin työviksen tilkkutyö-kurssilla. En ole koskaan aiemmin ollut millään käsityökurssilla, mutta nyt löytyi sopiva päivä ja sopiva kurssi. Huovutus olisi ollut ihan unelma-juttu, mutta viikonloput ei minulle sovi. No tuolla kurssila on tarkoitus tehdä kuukausityö eli joka kuukausi uusi blokki, tänään aloitimme tulppaaniblokilla. Jossain vaiheessa meille opetetaan tai esitellään minulle täysin tuntemattoman Ricky Timsin tekniikkaa. En ole koskaan perehtynyt näihin ihmisiin töiden takana. Taisi olla aika vanha heppu ja pianistikin vielä. Saisi siellä tehdä kai mitä huvittaa, mutta minusta on kiva tehdä sitä mitä ehdotetaan. kotona voin tehdä sitten ihan mitä vaan. Palaset sain leikattua ja ensi kerralla sitten ompelen.


Ja treeneissäkin olin. Huomenna onkin matsi ja menen pelaamaan, ostin kuitenkin sen lisenssin. Muistin hankkia tyttärelle nimpparikortin, mutta unohdin laittaa sen postiin. Voihan nenä! Ei varmaan ehdi perjantaiksi Ruostiin, jos huomenna laitan. Ehkä vaan soitan ja laulan. Ei sentään, pelkkää pelottelua, siis tuo laulu.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!