Näyttelyt

torstai 28. elokuuta 2008

Tea Time vaihtarit saapuivat


Ooh, tänään ne sitten tuli! Posti toi Millamin järkkäämän teekuppiblokkivaihdon (aika kiva sana!) tuotokset. Aivan ihania kuppeja.


         


Täytyy kiittää ja kumartaa Millamia, hän on tehnyt aikamoisen työn blokkeja lajitellessa ja lähetellessään. Nämä minun saamat blokit sopivat upeasti yhteen, joten epäilen, että hän on kovasti joutunut tekemään hommia senkin asian suhteen. Tässä vielä kuva jokaisesta saamastani blokista erikseen.


         Tämän ihanan capuccinokupin on tehnyt Anne M. (ehkä ei blogia) Hauska tuo coffe bar teksti ja kauniit värit, kiitos Anne.


      


Tämä teemuki on puolestaan Kangaskasan käsialaa. Kauniisti ommeltu ja hauskat nuo kupista nousevat höyryt. Huomaathan, että muki sekä taustakangas ovat pilkullisia. Kiitos Kangaskasa!


      


Toinen pilkullinen kuppi on Millamilta. Kupissa on kaunis ruusuinen sisusta ja kukallinen on taustakin. Kaunis kokonaisuus. Kiitos Millam!        


    


Neljännessä blokissa on myös kuumaa juomaa sisällä, höyry nousee. Kauniisti ommellut reunukset sopivat koko työn väritykseen. Kuppi näyttää olevan vanha, ehkä Arabiaa :) Kiitos Nelsson!


      


 


Mielestäni tämä oli todella mukava vaihto. Ensin hieman panikoin omien blokkieni kanssa, mietin ja pähkäilin niin kauan, että kiirushan siinä sitten tuli. Toivottavasti saajat ovat yhtä iloisia tekeleistäni kuin minä saamistani blokeista. Tein muutaman ylimääräisen lahjaksi Millamille, siksi niitä kuvassa on kuusi kappaletta. 


       


 


 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!