sunnuntai 18. lokakuuta 2009

neulegraffitti ja sukkasatoa


Nyt olen jo päässyt Ukon ja jalkani kanssa tekemään pidempiä kävelylenkkejä. Olen aiemminkin bongannut tuolla joen rannassa kulkiessani muutaman neulegraffitin jotka ikäväkseni eivät ole saaneet olla rauhassa vaan joku on ne vienyt. Tämä uusin, samassa penkissä kuin ne aiemmatkin, on saanut olla jo koko viikon paikallaan.



Itse olen neulonut sukkia Perunalaariin. Ensin tein Huopnen Mixistä itselleni tossut. Helppo homma, mutta huovutus ei ollutkaan niin helppoa. Ompelin tossujen sisälle pakastepussit, jotta ne eivät huopuisi kiinni ja pesin 40 asteen pesussa farkkujen kanssa. Lopputulos oli pettymys. Tossut eivät olleet huopuneet lainkaan. Kuivumisen jälkeen ompelin uudet muovit sisälle ja tossut saivat miettiä pari viikkoa sitä, miksi eivät olleet suostuneet huopua. Toissapäivänä laitoin ne vihdoin uedelleen koneeseen, tällä kertaa pyyhkeen kanssa 60 pesuun. Jopas huopuivat ja ihan sopiviksi. Kiitokseksi hyvästä käyttäytymisestä tein molemmille tossuille kukkakoristeen.



Pieniä sukkia on nyt valmiina kahdet. Toiset kahdet pitäisi vielä tehdä. Olin jo aloittanut itselleni kovasti suosittua Saltkråkan sukkia, mutta nämä pienet menevät tärkeysjärjestyksessä edelle.



Vasemman puoleisiin sain juuri ja juuri riittämään Nallen jämälangat. Oikean puoleiset ovat aikas tomakat, lankana Novitan Isoveli, jättiraita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!