maanantai 7. joulukuuta 2009

7. luukku


Tänään joulukalenterista poksahtaa joulukortteja. Niitä olen tehnyt aikamoisen pinon. Nyt on vuorossa erilaiset hahmot.



Koirakorttiin on vapaalla konetikkauksella surruuteltu tekstit ja koira sekä lahjan rusetti. Kangasta on luu ja lahja.



Poron sukuun kuuluva joulueläimen piirsin kevyesti kankaalle ja sitten tikkailin vapaalla.



Lumiukon pyörittelin vapaalla konetikkauksella pallo kerrallaan. Kaulaliina, hattu, nenä, silmät ja luuta ovat myös vapaata konetikkausta. Laitoin tikkausten jälkeen päälle valkeaa tylliä, joka on vain reunatikkauksilla kiinni.


 


Tonttutyttö on piirtelyn tulos. Hänelle puin ihan kangasmekon punaisesta tyllistä. Taustakankaan tikkailin täyteen kiemuroita.



Minähän olen aika hyvä matkimaan kaikenlaista ja tunnustan aina kaikki apinoinnit. Tämä enkelikortti on yksi sellainen. Sain hyväntekeväisyysjoulukortteja jotka oli tehty ilman käsiä. Nippu maksoi 9,20 ja rahat menevät SJK-Kustannukselle (Suulla ja Jalalla Maalaavien Taiteilijoiden Kustannus Oy). Joukossa oli yksi aivan ihana kortti, jonka oli maalannut Markus Holp (en saanut oikein sukunimestä selvää) suulla. Siitä innostuneena tein tämän enkelikortin. Alkuperäisessä kortissa enkelillä on kauniimpi hymy, minun enkelillä on tuommoinen Halloween hymy. Johtuu kai liian tiheästä tikkauksesta. Koko kortti on vapaata konetikkausta (johon olen aivan rakastunut). Mekko ja siivet läpikuultavaa kultaista mitälie-materiaalia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!