Näyttelyt

lauantai 16. tammikuuta 2010

uusia tuttavuuksia


 Löysin kaupasta heijasinnauhaa, semmoista kapeaa ja novitan puro batik-lankaa. Kumpikin ennestään tuntemattomia.Lanka on 100% akryyliä ja hyvin löyhäkierteistä. Lintujen pyrstöt  tulevat vaivattomasti, kun lanka avautuu lähes itsestään.Muutamaan lintuun laiton heijastinta mukaan. Minusta tuon heijastinnauhan kanssa oli aika hankalaa. Liian takertuvaista.
Heijastinkukkasen toisella puolella kukka on violetti.Tämä tammitimali on ihan perusvillalangoista tehty.Keskiviikkona olin syystauon jälkeen tilkkutyökurssilla. Oli mukavaa mennä vanhaan, tuttuun porukkaan. Aloittelimme farkkukankaasta "mitä vaan". Minulla ei ollut farkkukangasta eikä huonoja farkkujakaan, joten olin ottanut mukaan "vaiheessa"-laatikosta pari keskeneräistä hirsimökkiblokkia. Niitä jatkoin, vähäsen. Kotona en ole ompelukoneeseen koskenut sitten joulukalenterin ompelusten. Nyt kun on vapaa viikonloppu, saatan ottaa sen esille. Ehkä ommellakin jotain. Mieheltä sain farkutkin silputtavaksi.


Ja pari luontokuvaa. Lapsena himoitsimme jääpuikkoja. Kasattiin lunta korkeaksi kasaksi, että yltäisimme nappaamaan edes pienen pätkän puikosta. Näihin puikkoihin tarvittaisiin korkeat tikkaat tai pieni nosturi.Jääpuikot roikkuvat työväentalon katolta. Talo on korkea, ehkä noin 6 m. Tämä jättipuikko on viikon aikana kasvanut pituutta, mutta ei siihen vielä maassa seisten yllä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!