torstai 25. marraskuuta 2010

neulonnainen


En muista tarkalleen milloin aloitin tämän pitsihuivin neulomisen, mutta sen muistan, että langat hankin vuosi sitten Elma-messuilta. Huivi on ollut valmiina jo monta viikkoa, mutta en ole saanut sitä kuvatuksi. Mielestäni niitä on vaikea kuvata, ainakin sisällä. Eikä tuonne pakkasiin ja tuiskuihin ole tehnyt mieli mennä kuvauspaikkoja etsimään. Tänään sitten levitin huivin sängylle ja tässä tämä nyt on. Pituus jotain 145 ja leveys 60.



Olen aina ihaillut taito-neulojien blogeissa olevia pitsihuiveja ja rohkenin kokeilla ymmärränkö niitä kamalia kaavioita. Ymmärryksen lisäksi kun vielä täytyy pysyä oikean merkin kohdalla ja oikealla rivellä. Onnistuin ihan mallikkaasti. Lanka on Rose mohair ja ohje löytyi Novitan lehdestä 2009/kevät.



Huomenna on vielä työpäivä, mutta lauantain aion viettää messukeskuksessa Elma-messuilla. Ehkä sieltä löytyy jotain ihanaa vihreää lankaa, josta voisin tehdä toisen pitsineulehuivin. Joulukorttejakin tein muutamia, mutta ne vaan katosi jonnekin. Ehkä löytyvät joku päivä, vaikka joulukalenterista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!