torstai 6. kesäkuuta 2013

jätskikukkaron saa...

...Irma!
Edellisessä postauksessa arvuuttelin minkä kolmesta kukkarosta siskoni valitsi. Oikein arvanneiden keskuudesta arvoin voittajan, joka saa palkinnoksi pienen jätskiraha-kukkaron. Siskon valinta oli vihreä ja onni suoisi Irmaa Tilkuista totta-blogista
Kiitokset kaikille arvailijoille. Mukana oli myös syvällisempää pohdintaa valinnasta. Kommentteja on aina hauska saada ja lukea. (Vaikka on minulla monta lukematonta kirjaakin, mutta kommentit on aina parempia!)

Terveiset Afrikasta

Maatuskat ovat ehtineet jo Afrikkaan, tarkemmin Sambian pääkaupunkiin Lusakaan. 
Kovasti ovat väsyneen oloisia, on ollut varmaankin rankka matka. 
Sattumalta tyttäreni on samassa kaupungissa ja tarjosi maatuskoille majapaikan. Siitä, minkälaista tuolla Afrikan talvessa on, voi lukea kahdestakin blogista. Suomenkielinen Yhden Naisen Uutistoimisto sekä englanniksi kirjoitettu One Women´s News Agency tarjoaa 
välähdyksiä afrikalaiseen elämänmenoon.

5 kommenttia:

 1. Ompa nua plikat reissaavaista sakkia. Kuha ny huilaisiva iha kunnol siäl sun plikkas tykön, ni jaksaisiva joskus tul kotiokki :)

  VastaaPoista
 2. Oho! Mikä kiva yllätys:))Jee:))
  Kuinkahan pitkän aikaa maatuskat viihtyvät reissulla vai palaavatko takaisin ollenkaan:) Ovat sen näköisiä että taitavat löytää ihailijoita nykyisestä olinpaikastaan:)
  Kävin tänään päivällä blogissasi hakemassa ideaa tekeillä olevan kassin tikkaukseen, sinulla kun on usein mukavia malleja:)

  VastaaPoista
 3. Maatuskasi ovat todella ehtiväisiä!

  VastaaPoista
 4. Jösses että noi mimmit matkustaa ahkeraan, nehän on oikien maailmanmaatuskoita;)
  Kivoja stadikuvia edell.postissa.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!