sunnuntai 23. marraskuuta 2014

kaksoset

Kauhean hiljaista on tässä blogissa ollut. En vaan ole saanut mitään aikaiseksi. Kaikenlaista puolivalmista kyllä on, mutta loppuun asti viimeisteleminen on jäänyt. Ja näitä valmiita ei ole huvittanut kuvata, kun on aina pimeää. Tänään sitten pinkaisin parvekkeelle päivänvaloon kameran kanssa. Siellä istutin nämä kaksoset nätisti penkille ja napsin muutamat kuvat. Ensin huusivat suut auki, kun niille tämä oli ensimmäinen vierailu ulkona.


Nämä eivät ole identtisiä, kuten huomaat. Sisäinen pilkkukuume vaivaa molempia, mutta se on vaaraton lastentauti. Toisella on kiduksissaan hieman valkovihreää ja toisella punaista.


Ulkopuoleleta he näyttävät hyvin samannäköisiltä, mutta kyllä niissä on muutama eroavaisuus. Toisen vetskarissa on harmaa vedin ja toisella joku outo väri, ehkä kummalinnen liila. 


Tykkään pukea kaksoset samanlaisiin (Mari)mekkoihin. Vapaalla konetikkauksella ajelin ympäri kummallisten kukkien ja lehtien. Koska nyt on oikeasti talvi ja lunta ja kaikkea, näillä on  mekon ja alusasun välissä ohut, mutta hyvin lämmin huopa. Se tukee pienokaisia niin, että pysyvät jo pystyssä, vaikka ovat vasta 3 tuntia vanhoja! Syntymämitat ovat leveys 23 cm ja pituus 20 cm ja toisella vastaavasti 24,5 ja 19 cm. Siis hieman pulskempi ja 10 minuuttia vanhempi. Olenkin huomenna vielä (vanhempain)vapaalla ja voin hoitaa heitä koko päivän.

Tilkkukilta Syyringin hyväntekeväisyyspeittoon askaroimani blokit sain myös kuvattua.



Yhteensä aplikoin 5 blokkia ja näistä neljästä oikean yläkulman blokki on ollut jo aiemmin esillä. Niitä oli  (ja on vieläkin) kaksi samanlaista ja tähän kuvaan otin toisen, että näyttää hienommalta kokonaisuudelta. Ylä vasurin blokkia tein vain yhden, koska Tilkunviilaaja teki sille parin. Harmi, ettei näitä blokkeja ollut enempää. Pidin niiden ompelusta ja siitä, kun tasaisin välisjoin sanoin AI. Se jotenkin rytmitti koko ompelusession kivasti. Yhtään ei tullut verta mihinkään. Osasin niin hellästi aina pistää sillä saakelin terävällä neulalla. Se on oikea aplikaationeula, joita ostin vartavasten Tilkkutarhasta

Kohta täytyy alkaa miettiä joulukalenteria. Jos saan hyvin miteittyä, niin eka luukku aukeaa reilun viikon kuluttua. Aika monena vuonna olen onnistunut viemään kalenterin loppuun asti. Joskus on ollut hieman paniikinomaista kiirettä, mutta se kuuluu asiaan, kun tilanne elää ja tarinat polveilee. 


Nämäkin vois olla kaksoset. Melkein. Aikas hyvää suklaata, mutta kyllä päällinen on parempi kuin sisus. Loistavia näyttelijöitä molemmat. Siis niin häikäiseviä, että vielä tässäkin vaiheessa loistavat, jopa liikaa. Eihän sille mitään voi, jos on niin valovoimainen.

Todella mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!






19 kommenttia:

  1. Oot aika haka noiden pussukoiden tekemisessä. Ja tarinan iskemisessä. Hurjat hirviökissat olet löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Söpöt on kaksoset. Niiden on varmasti hyvä olla vierihoidossa vielä huominen päivä. Aplikoidut blokit on kauniit. Näyttävät suuritöisiltä mutta taidokkaasti olet neulaasi käytellyt.

    VastaaPoista
  3. Kauniit pussukat ja hyvät jutut. Kalenteriasi odotellessa...
    ps. minäkin olen ollut saamaton ;D

    VastaaPoista
  4. Innolla odotan joulukalenteriasi!
    Enkä enää tiedä miten kehuisin tarinankerrontaasi, kaikki ylistyssanat olen jo aiemmin sanonut, en vaan ymmärrä miten jollakin on noin sana hallussa, kadehdin (no nyt sen sanoin):)

    VastaaPoista
  5. Mahtavat pussukkapienokaiset. Syntyivät valmiina! Applikointisi ovat mittavat. Ei kannata harmitella työn loppumista, sillä peiton reunakappaleissa piisaa ommeltavaa. Saat vielä monta kertaa sanoa AI!

    VastaaPoista
  6. Kauniit on kaksoset :) Joulukalenteria täällä jo kovasti ootellaan!

    VastaaPoista
  7. Kauniita molemmat kaksoset. Tykkään toki kissaparista, mutta kyllä nuo pilkkukuumeeseen sairastuneet kaksoset mekkoineen vie voiton. Hienoa, kun pian pääsee joulukalenterisi luukulle.

    VastaaPoista
  8. Jopa on reippaat ja raikkaat pienokaiset! Ai joulukalenteri , hauskaa!!!

    VastaaPoista
  9. Hienot kaksoset ja niin upeassa mekossa molemmat, kisulitkin ovat kauniita ja hauskoja, mutta joulukalenteria jo odottelen innolla...!!! :))

    VastaaPoista
  10. Taas niin kliffa tarina, kaksosista. Tattis.
    Noi starat on huippuhienot, ja suklaatakin niiden mukana on ollut. Ei paha, vaan mistähän tommoset löytäis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Liike 51 Tapanilassa myy näitä suklaita. Kaikki on jotain julkkiksia kissan hahmossa.

      Poista
  11. Harmaa aamupäivä kummasti kirkastui blogiasi lukiessa. Pussukat ihania! Varsinkin tuo AI-juttu kolahti, koska käytän itse kukkapäisiä pitkiä ja ohuita nuppineuloja. Vähän väliä kuuluu AI (tai jopa ...kele) ja verinäytekin on annettu monta kertaa.
    Vajaa kuukausi vielä, niin sitten päivä alkaa valjeta!!
    Terveisin AnjaK

    VastaaPoista
  12. Niin ihanan piristävää, kaikki, kaksoset, tarina ja jopa kissat!

    VastaaPoista
  13. Voi että, onnea perheeseen! Niin söpöjä toilettipienokaisia.
    Applikaatiot näyttää raikkailta ja siinä on kyllä mennyt tovin niitä tehdessä on paljon pieniä osia

    VastaaPoista
  14. Your bags are so pretty! And I love your applique blocks!

    VastaaPoista
  15. Aivan ihania tilkkutöitä jälleen kerran, pussukat ovat todella kauniit ja blokit vielä kauniimpia!!!
    Miulla on ihan samat tunnelmat blogin päivityksen ja kuvaamisen kanssa.

    VastaaPoista
  16. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!