maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kilpailu jatkuu... älä ole nukkuvien joukossa!

Tässä hieman tunnelmia pöytäliinaäänestyksen tilanteesta.  Kyselin myös ovensuussa, mitä mieltä väki on ja melkolailla samansuuntaisia vastauksia sain kuin itse äänestystulos tällä hetkellä näyttää. Mutta vielä voi vaikutta, jos ei ole jo käynyt äänestämässä.
Punainen on ottanut pienen etumatkan. Punaisen äänestäjillä on ollut mielenkiintoisia syitä valita juuri Punainen. Asioiden maton alle lakaisu, äidin työpaikka ja vinkulelu ovat innostaneet antamaan ääniä Punaiselle. Moni on tuntenut myös yhteenkuuluvuutta Punaisen ominaisuuksien kanssa. Punkulla on nyt koossa 20 ääntä. 
Seuraavana, ihan kannoilla 17 äänellä hiippailee Vihreä. Hänen äänimäärään on vaikuttanut keväinen väri, hyvät arvot, turvallisuuden tunne lapsuudesta ja purulelu. Vihreän miinuspuoleksi on todettu sen helppo katoaminen ruohikkoon. Ääniä on koossa jo 17!
Sininen on jäänyt ihan jalkoihin, vain 9 ääntä. Tässäpä taktikointimahdollisuus sinulle, joka et ole vielä äänestänyt! Sininen on kerännyt ääniä raikkaudellaan, mummolan muistoilla ja onpa Sinistä pidetty viekkaana, koska onnistui saamaan kaksi voimaesinettä, kun muilla oli vain yksi. Jos et ole vielä äänestänyt, tee se ilmoittamalla mieleisin pöytäliina kommenttilaatikkoon sunnuntaihin 19.4.klo 20 mennessä. Äänestyspaikka on täällä.  


Syyringin kiltaillassa oli hyväntekeväisyyspeiton reunakaitaleita nähtävillä. Nämä ovat lähes valmiita ja muutenkin peiton palaset alkavat olla koossa. 


Kävin yksi päivä Malmitalolla ja koska pidän räsymatoista, kurkistelin Työviksen mattoluokkaan. Siellä olikin sopivasti naapurin Riitta kutomassa ja menin katsomaan mitä hänellä nyt oli tekeillä. Riitan kudonnainen on tuo oikeanpuoleinen, josta on tulossa huopa villalangoista. Vasemman puoleinen on "ripsiliina". Molemmista on tulossa aivan ihanat työt. Oli siellä paljon muitakin keskeneräisiä niissä kangaspuissa, mutta kuvaaminen ilman lupaa oli kiellettyä ja luppaa ei voinut kysyä, kun kutojat eivät olleet paikalla. 


Muutama lintukin on tullut bongatuksi. Enemmän luontoretken bongauksia löytyy täältä


Aurinkoisia aamuja,
iloisia iltoja!

11 kommenttia:

 1. Johan onkin suloisia nämä lintulaukut ♥

  VastaaPoista
 2. Minun ääneni menisi tuolle kottaraiselle.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita lintupussukoita. Upeat työt kangaspuissa ♥

  VastaaPoista
 4. Huiman upea tulossa tuosta teidän syyrinkiläisten peitosta! Huutokauppaatteko sen, onko hyväntekeväisyyskohde jo päätetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuplasängynpeitto huutokaupataan Rosa-nauhan hyväntekeväisyystanssiaisissa marraskuussa. Toivottavasti peitto herättää kiinnostusta!

   Poista
 5. Komea tulee peitosta, on teillä hommaa sen kanssa. Kutominenkin olisi pitkästä aikaa ihan rentouttavaa. Kauniita juttuja on siellä valmistumassa. Tuon Mustarastaan keltaisesta nokasta tunnistan mutta tuo värikäs taitaa olla Suomeen tullut aivan uusi laji.

  VastaaPoista
 6. Kivat laukut jälleen. Mihinkä joudutkaan tuon laukku paljouden kanssa!!!o

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuo peitto tulee huomioiduksi. Kauniita kudonnaisia. Hienosti olet kesyttänyt linnut pusseihin.

  VastaaPoista
 8. Nuo peiton reunukset ovat upeat! Varmaan kuvaat peiton valmiina ihailtavaksi;)
  Olen ihaillut noita lintukankaita...
  Haaveeni on kutoa joskus matto. Äitini kutoi kaikki mattomme kun olin pieni. Vietin monet hetket mattopuiden vieressä väritellen maton raitoja ruutupaperille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!