perjantai 1. huhtikuuta 2016

Quilty 365 for March

Tämä ei ole aprillipila! Kaikki maaliskuun pienet blokit ovat valmiit. Viime kuussa suunnittelin, että teen myös appelsiinin kuoria ja teinkin. Aloitin tämän haasteen 1.1.2016 ja nyt on kasassa jo 91 pientä, 4 tuuman blokkia.
It´s 1st of April and this is true I have done all my little blocks of March. In the last month I told that I want to try orange peels. And I did. 
I started with this Audry`s Quilty 365 the 1.1.2016 and now I have 91 little blocks! My blocks are 4 " and circles 2".


Maaliskuussa ommellut ympyrät ja kuoret somasti yhdessä. Tämä on varsinainen kalenterijärjestys. Muutama tumma, surullinen päivä, mutta suurin osa on ollut värikkäitä päiviä.

Orange peels and circles together. This picture is my calendar of March. There are some very dark, sadly days but mostly colorful ones. 


Jotkut ystävät tietävät intohimoni näihin ympyröihin ja olenkin saanut heiltä monia kauniita kangaspaloja. Kansainvälisen Naisten Päivän ympyrä on harmaapukuinen daami, lampaat, tipu ja kana ovat osia Pääsiäiäistä ja Lahden Tilkkuladulla viettämä päivä sai tuon pikkuruutuisen, värikkään ympyrän.

Some of my friends knows my enthusiasm for this Quilty 365-project and I have had a pleasure to receive many beautiful circles from them. In the 8th of March it was the International Women´s Day and the circle of that day is the Lady in gray dress. Lamb, chic and cock was the Easter and arounds. Multicolor circle down right was the day when we have our biggest quiult event in Finland. 


En ole päättänyt, miten nämä ympyrät ja appelsiinin kuoret oikein järjestän.

I haven`t yet decided how I set the circles and the orange peels.


Mikä olisi paras järjestys?
Ehkä aplikoin tässä ja ensi kuussa vain kuoria ja yhdistän ne tammi- ja helmikuun blokkien kanssa. Ei voi vielä tietää mitä tapahtuu! Vielä on niin monta kuukautta ja mahdollisuutta jäljellä!

What is the best order? 
Maybe I applique only orange peels this  and next month and have to mix them to my Janyary and February calendars. I don`t know what is going to happen! We have so many months left and there are as many possibilities!

Mene ja kurkista Audryn Quilty Folk-blogiin. Siellä on linkkejä muiden tässä hyvin hauskassa haasteessa mukana olevien blogeihin.
Iloista  pistelyä!

 Take a journey to Audreys Quilty Folk-blog to find other participants of this ver very funny and attractiv challenge. 

Happy stitching!

51 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta ja vähäkankaiselta, tämmösiä malleja kun olisi ollut tilkkuilussa tarjolla joskus 20 vuotta sitten niin oma kangasvarasto (hirveä määrä) olisi huomattavasti pienempi. Minä luulin noita pitkulaisia lehdiksi, mutta saahan niitä appelsiinin kuoriksikin kutsua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lea, vielä ei ole liian myöhäistä hypätä mukaan! Voihan tuon nimi olla myös leaves,mutta olen sen oppinut tuntemaan orange peelsinä. Ihan kuinka vaan :)

   Poista
 2. Pirteän näköisiä paloja, tai blokkeja. Hienoja kuitenkin. Miltähän näyttää sitten aikoinaan valmis työ ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija. Vuoden lopulla pitäisi jo hahmottua, mitä on tullut tehdyksi.

   Poista
 3. Kyllä siitä hyvä tulee! Mukavaa, että pirteitä päiviä on paljon enemmän kuin tummia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit, uskon, että tästä tulee....jotain!

   Poista
 4. Lovely fabrics; your fussy cutting is so sweet!

  VastaaPoista
 5. Minulla on aavistus, että ennen kuin syksyyn päästään, sinulla on muutakin kuin pyörylöitä ja appelsiinin kuoria. Tuo on kyllä niin hauska, että melkein harmittaa, että aloitus meni minulta ohi. Neljännes vuodesta on kuitenkin mennyt ja ideoita tulvi joka paikasta, joten en taida kiriä enää tässä vaiheessa muita kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, paljon mahdollista! Yhtä ja toista on käynyt mielessä, mutta yritän hillitä itseni. Voithan vieläkin aloittaa! Koska vain on oikea päivä aloitukselle. Jotkut on aloittaneet viime vuoden syksynä ja kuka milloinkin. Mukaan vaan!

   Poista
 6. Kaunista tulee! Mielenkiintoinen projekti tuo, vaan ei noin pitkäjänteinen työ minulle sopisi :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni. Tämä on minullekin semmoinen pitkäjänteisyyskoe!

   Poista
 7. Mysteerin ratkaiseminen ennen kuin kaikki palat ovat kasassa voi olla hankalaa. Malttia siis. Seurailen haikaratilannetta ja toivottavasti ensi viikolla voitaisiin nähdä niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, kaikki voi muuttua ihan mihin suuntaan tahansa. Nyt syntyy niin paljon kevätvauvoja, että haikarat ovat kovin kiireisiä.

   Poista
 8. Voi että odotan jännityksellä millainen työ noista vuoden päätteeksi kasaantuukaan!

  VastaaPoista
 9. What a happy quilt! Love seeing these colors in the blocks.:) So good of your friends to help out with the fabrics!

  VastaaPoista
 10. Ihanan näköistä kerrassaan! Kauniita ympyröitä olit saanut. En edes tiennyt että noin hauskoja kankaita on olemassakaan =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka! Maailma on ihan täynnä ihania kankaita! Kumpa saisin niistä jokaisesta pienen palan.

   Poista
 11. Kiva idea yhdistellä noita kahta blokkia, saa nähdä, millainen lopputulos niistä syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena. Ihmetellään yhdessä, mitä näistä syntyy!

   Poista
 12. Upea työ on tulossa,vaatii tosiaan pitkäjänteisyyttä mutta sitä sinulla varmaankin on.Nyt on seurattava millaisen työn teet.Tsemppiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pientäkään kyllästymistä ei ainakaan vielä ole tapahtunut. Ennemminkin haluasin tehdä vaikka kolme ompelusta päivässä.

   Poista
 13. Hieno idea yhdistää ympyröitä ja kuori/lehti blokkia. Tummaa ja vaaleaa, eri sävyissä on elämän värit! Kauniin näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tilkkureppu! Niinhän se on, että kaikki värit kuuluu elämään.

   Poista
 14. Hei Marle! Nayttaa tosi ihanalta! Eka kuva on mun lemppari! Pallot ja appelsiinin kuoret sopii hienosti yhteen. Itsellani on taas vahan tenkka poo edessa. Olen paattanyt jo useamman kerran mita jatkan puiden jalkeen mutta sitten taas muutan mielta kun ei olekaan sopivaa kangasta jne. Kohta ois korkea aika paattaa kun on jo 2. paiva. Hyvaa huhtikuuta! x Teje

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teje! Kiitos mielipiteestä, siihen asentoon ne tein, joten usein se ensimmäinen on sitten se paras, vaikka muitakin tulee kokeiltua. Odotan ihan jännityksellä, mihin päädyt! Ei ole sopivaa kangasta? Kuulostaa epäuskottavalta, mutta kuitenkin niin tutulta. Aurinkoisia huhtikuun päiviä myös sinulle Teje!

   Poista
 15. Näyttää ja tuntuu niin hyvältä! Jännittävä työ! Appelsiininkuorimuodosta tykkään - Dear Jane -blokeissa sitä taidettiin kutsua melooniksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tilkkuilo! jännittävyyttä siinä on minullekin, kun en tiedä mikä on lopputulos. Kuviolla tuntuu olevan monta nimeä!

   Poista
 16. What a beautiful idea to put orange peels and circles together!

  VastaaPoista
 17. Jokainen blokki on kuin pieni taideteos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ingi! Jokaisen tekemiseen olen keskittynyt.

   Poista
 18. What a wonderful assortment of lovely blocks!

  VastaaPoista
 19. What a wonderful assortment of lovely blocks!

  VastaaPoista
 20. Love how you are adding a few orange peel shapes into your mix. I think the quilt will tell you where and how many to make.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Sandi! I`m glad to hear your opinion! It would be great if I really remember all those days and happenings.

   Poista
 21. Siis yksinkertaisesti MAHTAVA työ tulossa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maritta, pikkuhiljaa alkaa homma hahmottua.

   Poista
 22. Näyttääpä kivalta! Ajattelin noista tulevan kaksi eri työtä, hienolta näyttävät yhdessä! Joku tuollainen olisi hauska kesäkässy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija, valitsin tuon käsinompelun ihan kesää ajatellen. Mökillä ei aurinkopaneelisähköä riitä ompelukoneelle : )

   Poista
 23. Näyttää tosi mukavalta ja hauskalta! Tästä tulee näyttävä työ!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!