lauantai 15. syyskuuta 2018

reputus

Olen reputtanut! Ja kahdesti. 



 Musta reppu on tehty kangasnäytteestä ja pala riitti hienosti tähän reppuun. Ostin kerran venemessuilta ihan kannatuksen vuoksi Pidä saaristo siistinä-astiapyyhkeen. En sitä koskaan siihen virkaan ajatellut ja nyt tuli idea tehdä siitä kevyt reppu.
Aika hauska, sanon minä. Kangas on melko napakkaa ja sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Tämmöisen repun voi viikata vaikka kauppakassiin varakassiksi tai fillaroimaan lähtiessä sinne voi laittaa sadetakin ja pipon. Suklaata ja muitakin eväitä.



Kulmiin laitoin purje- tai sirkkarenkaat nyörejä varten. Kullanvärinen on pieni, mutta juuri ja juuri sain kaksi nyöriä siitä läpi. Nyöriä meneekin yllättävän paljon, noin 3,5 metriä.



Salamatkustaja repussa! Saaristossa retkeillessä tämä reppu on ihan must!


Ostin kesällä kangasta, joka koostui tällaisista paloista.


Yhden palan ympärille löytyi hyvin sopivaa kangasta juuri sen verran, että sain koottua etupuolesta ja takapuolesta yhtä suuret. Kässäpusseja ei voi olla liikaa, joten ompelin yhden lisää. Tuli aika söpö. Ja jos säilytyspusseja on tyhjänä, voi nopsasti aloittaa jonkun uuden projektin ja laittaa sen sitten pussiin hautumaan.


Pussissa on aivan ohut vuori, mutta ei mitään tukea antavaa. Eli ihan on veltto. Sisälle kun piilottaa jonkun keskeneräisitä, siitä tulee ihan topakan oloinen.


Sukkien lanka on ostettu melkein vuosi sitten Tampereen kädentaito messuilta. Hyvä, että sain valmiiksi ennen tämän vuoden messuja. Voin taas iloisin mielin tarttua tulevilla messuilla johonkin kerään sillä fiiliksellä, että viimevuotisesta ostoksesta on sukat tehty. Varmaan unohdan siinä ostohetkellä, että ostin näitä keriä kaksi, joten kepeästi niistä vanhoista saisi toisetkin sukat.
Oletko ajatellut lähteä Tampereelle? Minä en muuta ajattelekaan!




20 kommenttia:

  1. Ihania reppuja olet ommellut.Pussi myös nätti ja niitä ei tosiaan ole liikaa.Sukat ovat wau,niin upea väritys.Tottakai Tampere kutsuu ja mennessä aina lupaan etten osta mitään.Kas kummaa kun kotiin tuun niin kaikki varakassit ovat täynnä.Tampereelle siis hankkimaan uutta ja ihmeellistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täytynee ottaa kaikki kassit varmuudeksi mukaan Tampereelle. Aina sitä lipsahtaa jotain ennalta ajattelematonta.

      Poista
  2. Those backpacks are both beautiful. They would be wonderful to put in luggage when traveling so you have an easy way to bring the new purchases on the trip.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi, thank you dear friend. That´s a good idea to take them in luggage when traveling.

      Poista
  3. Kivat reput, varsin hauska tuo saaristo. Mulla on kans tollanen reppu, siinä on lehmänkarvaakin. Espalla nuori mies myy pilkkahintaan tekemiään reppuja. Siinä oot just oikeassa, että kässäpusseja ei voi olla liikaa. Kankaat on hankittu kunhan inspis iskee niin pari pussia syntyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä sinä inspiksiä odota, tartu koneeseen ja surauta pussit valmiiksi!

      Poista
  4. Kannatti reputtaa, tulos aivan mahtava ja salamatkustaja näyttää olevan samaa mieltä :o)
    Suloinen kässäpussi ja ryhdikkään näköinen täytteen kanssa.
    Hienot sukat ja kivasti kuvattu samanvärisen pitkäkorvan seurassa ♥
    En ole vielä päättänyt tulenko Tampereelle, jos niin, vasta lauantaina kun perjantai on duunipäivä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitkäkorva vaati päästä kuvaan sukkien kanssa, piti niitä niin hyvän värisinä. Lauantai se taitaa olla minunkin Tampere-päivä. Ehkä nähdään!

      Poista
  5. Onpa kivat reputukset ja kaverikin mukana! Kässäpusseja ei ole koskaan liikaa:) Ihanan väriset sukat.
    Olen ollut Tampereella Käsityömessuilla viimeksi 2014 syksyllä, joten ehkä tänä vuonna, kuka tietää:)

    VastaaPoista
  6. Kivat reput. Oliko purjerenkaiden laittaminen hankalaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milja. Tein ensin harjoituksen, jonka vasaroin liian kovalla voimalla. Seuraavat onnistuivat hyvin.

      Poista
  7. Kylläpä oletkin reputtanut, mutta aivan erikoisella tavalla. Tuo printtikangas on ihana. Kyllä Tampereen messuista kannattaa nähdä unta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena. Toivottavasti ei jää pelkäksi unelmoinniksi tuo Tre. Kyllä sinne on päästävä, vaikka vain katselemaan.

      Poista
  8. Tuo saaristoreppu on hauska minustakin. Kivan erilainen kangas ja tietysti tärkeä sanoma :) Tampereella käyn tosi usein, miksipä ei messuillekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! Täytyy pakata se ensi kesäksi mökkitavaroihin.

      Poista
  9. Hyvin olet reputtanut! Hyvää kangasta pitää aina ostaa kun osuu kohdalle - nytkin tuli näin hyvään käyttöön! Tampereelle - kyllä kyllä :)

    VastaaPoista
  10. Tuo kukkapussukka on aivan supersöpönen! ♥

    VastaaPoista
  11. Kivat ja tarpeelliset pussukat olet aikaansaanut ja Tre siintää meikäläisenkin silmissä, saas nähdä pääsenkö sinne ja miten.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!