torstai 18. tammikuuta 2007

tervehdys potilaskodista


Heräsin poikkeuksellisen aikaisn ja mies samoin. Hän ei ollut nukkunut koko yönä lainkaan, kun oli ollut vsen vatsa kovin kipeä. Menikinheti aamusta lääkäriin. Verikokeissa ei ollut mitään erityistä, mutta sai jotain pillereitä. Tuossa illalla sitten tarkasti, että mitä rohtoja hänelle on määrätty ja selvisi, että ne on sappivaivoihin. Tarpeeseen ainakin ovat ja auttavat aikansa. Että nyt ollaan potilaita molemmat. Saisikohan tuon Ukon jotenkin meitä palvelemaan. Postin haku onnistuu hyvin, mutta jos tekis jotain voikkuleipää ja kahvia, ehkä pesisi pyykitkin. Luulen, että leivät menisi sen omaan kitaan ja pyykkejä riepottelisi pitkin huushollia. Sukkia tuo kuljettelee heti, jos suuhunsa saa.


Tytöllä oli nimpparit tänään ja muistin soittaa ja onnitella. Olen mielettömän hyvä unohtamaan nimpparit ja synttärit. Paitsi omat. Hääpäivänkin joudun katsomaan sormuksesta, ehkä siksi, että siitä päivästä on jo niin kauan aikaa ;)


Tein tänään ystävän tilauksesta, yllätys yllätys, neljä patalappua. Heti kun pääsen liikenteeseen vien ne hänelle, käyn kaupungilla kangaskaupoissa ja lankojakin aion ainakin katella, ehkä ostaakin. Rupeaa ahistamaan tämä kotona olo. Kirjastoon on huomenna mentävä, ehkä autolla. Kirjat on myöhässä ja haluan uusia käsityökirjoja ja lehtiä tai mitä vaan. Tosin minulla on kesken Kjell Westön Missä kuljimme kerran, joten semmoista lukemista en lainaa. Mielenkiintoinen kirja tämä on. Tutut paikat ja historiakin on hallussa. Pidän historiallisista romaaneista, kuten myös historiasta ilman romaania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!