perjantai 1. helmikuuta 2008

kevään vihreyttä odotellessa..


..tein itselleni kylpytakin. Vien sen mökille, koska siellä saunamatka on lähes pitkä, ainakin talven jälkeen se tuntuu siltä. Vihreän värin valitsin juuri siksi, että se sopii sinne luonnon helmaan parhaiten. Voin huomaamattomasti hiippailla tämä takki päällä vaikka ympäri saarta. Hupusta tein hiippamallisen , muuten kaavat otin Suuri käsityö-lehdestä 11-12/2007. Huppu on jatkuu hauskasti etukappaleesta, joten sitä ei ommella muuta kuin takakappaleeseen. Mielenkiintoinen ratkaisu ja onnistui helposti. Omaa muokkausta lehden ohjeisiin on nappi ylhäällä, jotta kova tuuli ei sentään ihan tempaise koko vaatetta pois, jos vyö on vaikka huonosti solmittu.


 


                               Photobucket


                               Photobucket


Vyön päät tein käärmeiksi, vaikka en niistä pidäkään! Taskuun ompelin Piia Westerholmin painetun tilkun. Kissa kaloineen miellyttää minua enemmän kuin käärmeet. Voipi olla, että muokkaan tuota vyötä vielä. Tosin nuo on ihan vaarattomia rantakäärmeitä!


Nyt tuli ihan pari postausta samalle päivälle, kun ryhdistäydyin ja otin photopucketin käyttöön. Muutenhan en kuvia ole muutamaan päivään saanutkaan siiretyksi tähän vuodatuksen galleriaan. Sama ongelma tuntuu olevan muillakin, enkä ole huomannut, että korjausta olisi luvassa. Mutta käyhän tämä näinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!