torstai 20. marraskuuta 2008

ananas, ei syötävä


Tilkkukurssin tekemisetkin tässä tulee päiviteltyä hieman jälkijunassa. Tämän ananas-blokin tein viime viikon keskiviikkona, vaan unohdin sen täysin. Teemme aina nämä blokit saman kokoisina, eli 22,8 cm. Siis tuon kokoisia niistä pitäisi tulla.



Tällä viikolla näimme tähtiä koko kurssin ajan. Opettaja näytti kuvia , siis paljon kuvia erilaisista tähdistä. Sain omani tehtyäkin, mutta jäi kuvaamatta, ehtiihän sen myöhemminkin. Uudella koneella olen kotona tehnyt pientä tilkkupeittoa ja tottunut noihin hienouksiin niin hyvin, että kurssipaikalla tökin jo sujuvasti koneen etupaneelia saadakseni paininjalan nousemaan tai langat katkaistua! Nopeasti sitä tottuu, vaikka ensin epäilin harovani vielä ensi vuonnakin oman koneen taustasta nostovipua.


Tänään olen koko päivän ollut Maija. Olin hoitamassa ystäväpariskunnan alle kaksivuotiasta Henniä koko päivän ja hän käytää minusta nimeä Maija. Oli oikein hauskaa olla leikkipuistossa ihmettelemässä lunta! Olihan sen tietenkin erikoista, kun vuosi sitten Henni oli niin pieni, ettei taida mitään lumesta muistaa. (Ja minä niin iso, enkä minäkään mitään enää muista, edes sitä, oliko keskustassa lunta.) Muskarissa käytiin ja pitkät päikkärit neiti nukkui näiden kuvioiden jälkeen. Syömiset sujuivat, samoin kaikki muukin. Kiva, erilainen päivä.


Sinä toinen Maija, nauti siellä Kanarian auringossa, tänne on viikonlopuksi luvattu lumimyrskyä, jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!