keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

vaihdokkeja


Tilkkukurssilta Elise lähti joitain viikkoja sitten lomalle Intiaan ja antoi jokaiselle pienen farkkukankaisen sydämen. Meidän tehtäväksi jäi koristella sydän, tarjolla oli jopa tarvikkeita koristelua varten. Otin käpypitsinauhaa, joka katosi kankaiden sekaan, joten se jäi käyttämättä. Elise on palannut maisemiin ja sydämet alkavat olla valmiita.



Yhdellä kerralla teimme niitä atc-kortteja ja silloin sovimme, että vaihdamme kortteja jossain vaiheessa. Minun täytyi tehdä lisää kortteja, koska olin lähettänyt niitä ystävänpäivä-aiheisia kortteja maailmalle.



Ylärivin vasemmanpuoleinen kortti on villalankaa ja oikeanpuoleinen ompelulankaa (pääasiassa "kesäkukkaseos"-peiton harsinlankoja) mustan tyllin alla. Alarivin Pariisi-kortti on pala kirppikseltä ostetusta ohuesta huivista ja postimerkkikangasta. Oikealla jämätilkuista pikkumökki. Alla villalankaa tyllin alla hyvässä järjestyksessä.



Kun kerran aloin kortteja tekemään, tein muutaman normaalikokoisen Pääsiäiskortinkin.




Tänään kurssin aikana sain väsätyksi yhden tavanomaisen normaalikortin.



Ja kaksi atc-mittoihin tehtyä.




Oikeastaan näiden pienten, 2,5"x3,5",  korttien tekeminen on kivempaa. Kun nyt aikani teen pikkukortteja, saatan alkaa tekemään seuraavaksi tuumasia. Siitä ei taida sitten pienempiä ollakaan. Senttiset ovat ehkä liian pieniä ja katoavaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!