sunnuntai 16. lokakuuta 2011

korjaamolta


Kävin eilen Korjaamolla käsityöläisten markkinoilla. Monenmoista kädentaitajan tuotosta oli tarjolla. Kun astuin sisään, nostin silmälasit pois silmiltä, koska luulin, että minulla oli aurinkolasit päässä. Tämä johtui siitä, että paikassa oli todella kehno valaistus. Otsalamppu olisi ollut mainio lisävaruste. Löysin sieltä tämän Kajsan hauskoine tuotteineen. Ostin häneltä palan ihanaa omppukangasta, kortteja ja sketch-vihkon. Kangas oli kauniisti pakattu pahvin ympärille ja kiinnitetty tuollaisella banderollilla, joka näkyy kuvan alareunassa noin keskellä. Baderollin päät oli kiinniitetty nappitarralla. Erittäin huoliteltu pakkaus. Lisäksi ostin Elvarilta hauskat englanninlakritsikorvikset.



Kajsa kysyi, mitä aion kankaasta tehdä, mutta ei minulla ollut mitään erityistä suunnitelmaa. Vaan olisihan se pitänyt arvata, että pussukka siitä ainakin tulee. Eilen iltapuhteeksi väsäsin 13 x 18 cm kokoisen pussukan.



Tämä on ensimmäinen pussukka, minkä tein valkopohjaisesta kankaasta! Yleensä kankaat ovat olleet täynnä väriä, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Pieneksi yksityikohdaksi laitoin vetskarin vetonauhaan vanhanaikaisen kangaspäällysteisen napin, valkoinen sekin. Onkohan tuommoinen nappi nimeltään liivinnappi? Tikkasin vapaalla koneompelulla omppujen ympäri. Vuoren ja päällisen välissä on "pöytäliinahuopa".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!