lauantai 13. huhtikuuta 2013

Hyvät perät

Uusi tilkkuileva ystäväni Raita on tehnyt aivan ihania peittoja, laukkuja, rannekoruja ja ties mitä kaikkea. Ihastuin myös hänen tekemiin avaimenperiin. Omiin kokeiluihini tein kukkaset hieman eri tavalla kuin Raita. Laiskuuttani.
 

 
 
Ensin tein jojo-kukalliset perät. Jotenkin ne näytti mitalleilta. Hieman se näyttäminen laantui, kun koristelin niitä. Sitten löysin keraamisen kukkasen ja kiinnitin sen nauhaan siimalla ja kannallisella napilla. Siiman langanpäät solmin ja pujottelin piiloon. Solmuun laitoin vielä tipan liimaa. Oranssi kukkanen syntyi roskakopassa pyörineestä vetoketjun pätkästä. Näitä on hauska tehdä! Oikeasti minun pitää tehdä Salmelle palkinto, eikä kevätkukkasia.
 
Meillä oli Syyringin kiltailta torstaina ja teemana kankaanvaihto. Piti viedä kevät- ja joulukankaita. Kevätkankaita, jotka miellän nyt keltakukkaisiksi kankaiksi en löytänyt mistään. Tiedän, että jossain minulla jotain semmoista on. Joulukankaita löysin pieniä palasia. En oikeastaan pidä joulukankaista lainkaan. En yhtään. Etenkään sellaisista, joissa on jotain pukkeja ja ties mitä kamalaa. Onneksi pääsin niistä eroon. Mutta kuitenkin kotiin tuli mukana kaksi uutta joulukangasta. Ne on kauniita kuin mitkä. Näytän ne joskus tai niistä tehdyn tuotteen. Jos semmoinen syntyy.
 

Maatuskat maailmalla

\(^_^)/
 
Sain PappaRatsialta kuvaviestin, jossa Mai näyttää katselevan lähteviä lentoja. Hänenhän pitäisi olla Kirsi-Katinkan kanssa sen pingviinin kuumailmapallolla matkalla maailman ympäri! Ehkä saan tähän myöhemmin lisäselvitystä.
 
 
Voi näitä villejä tyttöjä!

 
10 kommenttia:

 1. Kivoja nuo avaimenperät, persoonallisia!

  VastaaPoista
 2. Iloiset on perät! Löytyvät kassinpohjaltakin helposti värikkyytensä ansiosta.

  VastaaPoista
 3. Hauskat perät, otsikko saattaa houkutella hmm .. outoja kävijöitä .. ., heh. Noi olis hyviä myyjäistuotteita tai arpajaispalkintoja tai tai. Noh, kivoja ovat.
  Hienoa ku saat tietoa missä missit kulkee. Hymyä huuleen tuo tällaiset hauskat jutut.

  VastaaPoista
 4. Kivat perät olet tehnyt ! Hauska kuulla myös missien kuulumisia.

  VastaaPoista
 5. Kuules satutäti, laitoin nyt Syyringin sivuille linkin tähän nykyiseen blogiisi. Sain vähän haeskella, mistä pääsee muuttamaan, joten harjoitus oli todella tarpeeseen. http://sites.google.com/site/syyrinki/
  Hyvä, että teit hauskoja periä blogiisi, ettei kukaan luulisi juttujesi olevan ihan perättömiä ;=)

  VastaaPoista
 6. Hah-haa! Ei mitään perätöntä tässä blogissa. Kiitos paljon, Milja.

  VastaaPoista
 7. Ilosen näkösii avaimenperii. Kyl sitä syntyy ko vaa tekkee :)

  VastaaPoista
 8. Todellakin hienot perät!!!!!!!!??????? Ja Mai kulkee omia polkuja, varmaan Milanoon menossa

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!