lauantai 6. huhtikuuta 2013

näin nämä meni

Miss Maatuska-kisan palkinnot ovat perillä. Laitoin niihin liittyen pienen arvauskisan pystyyn ja se on nyt päättynyt. Paljastan ensin kuka minkäkin pussukan sai.
 

Ompeluaiheisen pussukan lähetin Raitalle. Jokaisen pussukan sisällä oli pieni muisto tästä Maatuskakisasta. Korttina kaikille voittajille oli Kajsa Wikmanin kortti.
 
 
Pöllö-kankaisen pussukan sai Päivi.
 
 
Ja Sude oli kissaihmisenä oikea henkilö saamaan kissamaisen pussukan.
 
 
Nämä minimaatuskat ovat avainkoteloita. Suden maatuska on ihan posketon tyyppi, vaikka siltä puuttuuvat punaiset posket. Se tuskin haittaa mitään.
 
Täysin oikein arvasi kolme kommentoijaa, kuka minkin palkinnon saa. Onnettarena toiminut tytär valitsi lappusen, jossa luki Salme. Hänellä ei taida olla blogia, mutta laitapa Salme osoitetietosi ja lempivärisi minulle osoitteeseen marletekee @ gmail.com (ilman välejä).
 
Miss Maatuskaksi valittu Lilja on hieman lepäillyt kisan jälkeen ja nyt häntä on viety vähän joka suuntaan. Lilja ei ole ehtinyt raportoida tekemisistään, mutta odototellaan rauhassa. Toisen perintöprinsessan tittelin jakaneet Kirsi-Katinka ja Mai pakkasivat laukkunsa ja lähtivät matkalleen. Odottelen ensiviikolla saavani heiltä jotain viestiä. Kolmas perintöprinsessa Isabella matkusti maaseudulle tekemään pr-keikkaa. Lehdistön ihannetyttö Jenna-Jasmin on nähty kaupungilla milloin minkäkin seurueen mukana. Hän on laittanut pikaisesti laadittuja epämääräisiä tekstareita tyyliin "tuuri". Nyt en tiedä onko hän mennyt Tuuriin vai kävikö hänelle hyvä tuuri jossain asiassa. Toisaalta, Jenna-Jasmin on hyvin sukkela ja varsin notkea tyttö, joten epäilen hänen lähteneen kyläkaupoille.
 
Mukavaa viikonloppua kaikille ja kiitokset kommenteistanne!
 
 8 kommenttia:

 1. Oot aikamoinen naispuolinen satusetä;) Topelius ja Runebegkin olisivat kateellisia. Maatuskasi ovat hauskoja.

  VastaaPoista
 2. Voi, kiva kilpailu oli. Vaikka arpaonni ei suosinutkaan... Hauskat nuo maatuska-avaimenperät.

  VastaaPoista
 3. Kiva tarina ja kilpailu, maatuskat tosi kivoja!

  VastaaPoista
 4. Kivat arpajais lahjat. Maatuska avaimenperät ihania!!

  VastaaPoista
 5. Hienoa että annat väliaikatietoa missien elämänmenosta. Maatuska-avaimenperät ovat YEEES!!!!!

  VastaaPoista
 6. Nää on kyllä mainioita nämä sun maatuskas!

  VastaaPoista
 7. Maatuska-tarinoitasi on hauska lukea - onneksi jatkoa on luvassa, missimaailmassa tapahtumia riittää taportoitavaksi ;)

  VastaaPoista
 8. Vau! Kiitoksia, kiva kun onni suosii! Laitan meiliä tulemaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!