perjantai 19. heinäkuuta 2013

tassun jälkiä meressä

Yhden mökkinaapurin (ja näitähän minulla riittää!) kännykkäkotelo oli käynyt pieneksi uuden kännyn myötä. Koska olin entisenkin hänelle tehnyt, niin täytyihän minun tehdä uudelle kapulalle sopiva suojus. Eläinystävälliselle miehelle valitsin sinisen tassukankaan. Edellinen oli jotain vihreää, enkä halunnut tehdä mitään samansuuntaista. Väri ja lainetikkaukset sopivat merelliseen ympäristöön.


Kaulanauhaan laitoin mustapohjaista tassukangasta takapuolelle. Se pilkistää myös oikealle puolelle. Nauha on tehty Syyrinkiläisen Martan mallilla. Näin syntyy hienot sangat kasseihin. Laitoin pussukkaan mustan vetskarin sinisellä vetimellä.


Vuorissa jatkui koiramainen meininki.

Muuten, nyt minulla alkoi kesäloma. Tunnelmaa ei latista yhtään silloin tällöin ja siellä sun täällä ryöpsähtelevät sadekuurot. Ne on tullut ihan tarpeeseen, luonto on kamalan kuivaa. Huomenna lähden möökille imemään keltaista siedätystä näistä ranta-alpeista, joita on jostain hiipinyt hillitön määrä ison kiven juureen. 

Elävä pehmoeläin


Mettäläinen

Syömään!

Tämän kuvan myötä toivottelen kaikille oikein mukavia kesäpäiviä!


Kannattaa katsoa omia kantoja, josko sieltä löytyisi näin veikeä ilmestys.6 kommenttia:

 1. Kiva väritys kännykkäpussissasi! Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Hauskoja lomakuvia - mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana pussukka! Mun pitäisi myös ommella uudelle kännykälleni pussinen, mutta pitäisi ensin löytää se inspiraatio :-)

  VastaaPoista
 4. Minun kengänpohjissa on hepan kuvat, vaikka ne on naisten kesäsandaalit.
  Nyt meni kyllä ruokahalut tota eväsverkkoa katellessa. :D
  Kiva pussukka.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on hieno kännypussukka ja ihania luontokuvia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!