sunnuntai 10. marraskuuta 2013

kerrassaan kolme mysteeriä

Nyt puuttuu maalaismysteeristä enää yksi blokki. Kolme viimeksi valmistunuttta ovat


Kummallinen Koti


Kukkien kukka


ja punapallopuu, jossa istuu uhanalainen ja siksi suojeltu sinihaukka.
Kannattaa ihmetellä kovasti, vaikka ihan ääneen, kuinka olen jaksanut tehdä aplikaatioina nämä kaksi blokkia. Vuosi sitten en olisi millään viitsinyt, vaan olisin liimaharsolla tehnyt kaikki. Alan jopa pitää tästä tekniikasta ja tiedän, että näitä hommia on tässä mysteerissä vielä edessä.

Erinomaista viikkoa sinulle!17 kommenttia:

 1. Nämä mysteeritalot ovat varmaankin tulevaisuuden taloja, vähän eriskummallisisen mallisia isoine ovineen ja minulla ainakin ikkunatkin vinksallaan. Sinulla näyttää olevan uusi mehiläislajikin sinisine siipineen, kiva oivallus:)

  VastaaPoista
 2. Hienoja blokkeja olet tehnyt. Minulla meni ne hirsimökti pieleen... siihen se on jumittunut. Perässä tullaan.

  VastaaPoista
 3. Ihana sinihaukka ja hienosti olet aplikoinnit suorittanut. Tästä mysteeristä tuleekin hieno.

  VastaaPoista
 4. Todellakin ihmetyttää, kuinka olet viitsinyt applikoida. Liimaharso on hieno keksintö. Eihän sun talosi voisi olla mikään standardi tönö. Erityinen talo tietenkin.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että olet innostunut applikoiman "perinteisellä" tavalla ilman liimaharsoa. Itse ajattelin tehdä samoin, kunhan pääsen siihen pisteeseen blokeissa :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että sinihaukka on ikuistettu tilkkutyöhön :-) Kauniita blokkeja jälleen kerran.

  VastaaPoista
 7. Kun kummallisen kotisi pihalla kasvaa tuollaiset noin kauniit kukkien kukka ja punapallopuu, niin hyvä siellä on sinihaukan ja sinisiipimehiläisen lennellä . Kauniita blokkeja kaikki.

  VastaaPoista
 8. On kyllä hauskoja ja sinut tuntien niissä on tarina sisällä joka jutussa joten itsekin alkaa miettiä kenelle on talo rakennettu,kenen pihalla kasvaa kukkien kukka ja missä sijaitsee puu johon harvinainen sinihaukka on uskaltanut laskeutua???
  Kiitos ajatuksista ja mukavaa talven odotusta!

  VastaaPoista
 9. Käskystä! Ihmettelin ääneen, miten olit viitsinyt tehdä applikointia. Siltä varalta, että viitsit uudelleen, annan vinkin, joka toimii applikoitaville ympyröille ja soikioille. Katsopa Sarah Fielken lyhyt video, missä hän näyttää mallia: http://www.youtube.com/watch?v=2INxkVfGyqE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos kaikille kommenteista! Olen ihan fiiliksissä. Katsoin tuon Tilkunviilaajan antaman linkin videon ja se sisälti hyvän vinkin. Ehkä Tilkunviilaaja huomasi minun punaiset pallerot, jotka eivät ole ihan pyöreitä. Paitsi ylin, joka on sopusuihtaisen pyöreä.

   Poista
 10. Maalaismysteerin blokit hauskoja ja kauniita!

  VastaaPoista
 11. Jahaps nyt on sitten aplikointikärpänen purrut oikein kunnolla, hyvä niin, tuotokset ovat viimeisen päälle siistejä ja eihän punapallopuussa kasva tasaisen pyöreitä palloja mun tietääkseni, vai pitäisikä Wikipediasta tarkistaa? Oli kuinka oli, blokit ovat superhianoja!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, eihän ne olekaan tasan pyöreitä. Olenhan minä lapsena kiipeillyt paljonkin noissa puissa ja hyvin läheltä katsellut niitä palloja.

   Poista
 12. Upeita ovat! Varsinkin tuo punapallopuu!

  VastaaPoista
 13. Kauniita ovat ja hei aplikointi on mielipuuhaani! Siihen tarvitaan kyl aikaa tehdä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!