maanantai 7. huhtikuuta 2014

taas tervehdin teitä uudella kevätkassilla

Olen niin innoissani uudesta kevätlaukustani, että haluaisin vain koko ajan heilutella sitä, ottaa sieltä lompakon, laittaa sinne kännykän, ottaa sen pois, laittaa lompakon takaisin ja lähteä johonkin laukun kanssa. 


Tässä se on.
Punainen ihana kevätkassini!
Sain ohjeet tähän kassiin Lealta ja hän on tehnyt näitä jo kaksi kappaletta. Käy katsomassa miltä eri kankaista tehnynä kassi näyttää.Tässä ja muissakin kuvissa on teitä hämäämässä tuo pieni punainen pallero nauhan päässä. Oikeasti siinä on alakuvan mukainen isompi, kaksivärinen pallero. Se on koriste, josta vedetään vetoketjua kiinni, auki, kiinni, auki.


Ohjeissa laukkuun laitettiin läppä, mutta en ole hyvä tekemään edes siedettävän näköisiä läppiä (mielummin heittelen niitä) ja jätin sen pois. Tässä yläkuvassa näkyy laukun väri hyvin. Se on niin energisen punainen, ehkä nimeän sen Ferrari-laukuksi.


Laukun juju on poikittain oleva vetoketju. Nuo kiiltävät pyörylät ovat magneetteja joiden avulla laukku napsahtaa kivasti kiinni. Alkuperäismallissa läppä kiinnittyi magneetilla. Myös sankojen kiinnityssysteemi aiheuttaa sen, että laukun puoliskot kopsahtavat kiinni. Tätä sankasysteemiä olen käyttänyt aiemminkin muutamiin laukkuihin.


Vuorina on kaunis ruusuraitakangas. Se on kaunista, kun on vuorena. Tein toiselle sivulle taskun ja toisella puolella on kardinaalihaka nauhan päässä.  Tiedän, että se ei ole kardinaalihaka, mutta en nyt just muista sen oikeaa nimeä. Päällyskangas on Marimekon tukevaa kangasta.

Aika lähelle (4 km = 15 min fillarilla) kotiani on tullut Marimekon Vintti-myymälä. Fillaroin sinne Ystävämyynnin kangas-ale iltana. Tämän punaisen lisäksi ostin "sian säkissä" ja se osoittautui loistokkaaksi kaupaksi.


Säkki maksoi 15 euroa ja kuvan kankaat ovat siitä säkistä. Yksi paloista oli yli 2 metriä pitkä ja ihan täysilevyinen, muut noin puolimetriä leveitä.Olisiko laukun malli hieman päärynävartaloa muistuttava. Ehkä hieman. 
Oikein hyvää alanutta viikkoa!

PS. Jos et ole vielä laittanut koria-adotpiohakemusta, muista tehdä se edellisen postauksen kommenttilaatikkoon.

14 kommenttia:

 1. Kerrassaan iki-ihana Ferrari laukku vuoria myöten!

  VastaaPoista
 2. Hyvä nimi! Hauska laukku, mutta mietin, onko se kätevä, kuinka sinne sujauttaa lompakon ja puhelimen. Pitääkö se aina levittää auki?

  VastaaPoista
 3. Muista, että Ferrarin punainen laukku ei anna oikeutta suhailla fillarilla ihan mitä nopeutta tahansa. Laukku on kivan näköinen ja hauskaa nähdä siitä uudenlaisia tulkintoja.

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku ! Ja niiiiin punainen :)

  VastaaPoista
 5. Aina vaan paranee, hieno! Mulla on jo mietinnässä tuon vetoketjukaitaleen toisenlainen muotoilu. Kätevä tuo magneettilukkojen käyttö, kätsympi kuin se läppä.
  (Karbiinilukko taitaa olla se hakemasi sana.)

  Ja vähänkö mä oon kade tosta possupussin sisällöstä.

  VastaaPoista
 6. Hieno Ferrari! Hidasta nyt edes vähän vauhtia fillarillasi, että muutkin ehtivät huomata upean kassisi.

  VastaaPoista
 7. Iiiiiihana laukku ja mainio "sika säkissä" -ostos :-)

  VastaaPoista
 8. Mahtavan hieno laukku. Tuollaisen tarttisin minäkin. Väri on paras!

  VastaaPoista
 9. Ihana kassi. Malli on kiva ja väri pirtsakka.

  VastaaPoista
 10. Peikonkin miälestä punaiset jutut ovat hianoja. Yleensä ne eivät kuitenkaan maistu mansikalle :)

  VastaaPoista
 11. Upea veska ja väri just passelin paras! Saisko tuosta kassista kuvallisen rautalangasta väännetyn ohjeen?

  VastaaPoista
 12. Minullekin kelpaisi noin upea kassi. Punainen on hyvä väri.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!