perjantai 4. toukokuuta 2018

OMG!

Moikka!

Lähdin aamulla töihin ja nalle jäi vielä nukkumaan sohvalle.


Mietin, että kohta se saattaa herätä talviuniltaan, kun unimaski oli jo puolittain pudonnut. 

Ja kun illalla tulin kotiin, odotti minua iso yllätys!


Sulo oli varmaan mennyt tökkimään karhua ja hän oli sitten herännyt. Nalle näytti hieman kauhistuneelta, kun Sulo oli ihan kuonossa kiinni. Ehkä Suloakin hämmästytti, että miten sillä Nallella on silmälasit! En minäkään tiennyt, että hän käyttää laseja. 


Hätyyttelin Sulon hieman kauemmas, että kaveri saisi rauhassa hieroa unihiekat silmistään. Siinä se sitten katseli meitä uteliaana. Tutkin hunajavarastoani ja pahus vie, ei ollut kuin rommihunajaa! Pakkohan minun oli sitä nälkäiselle karhulle tarjota. Ensin hän maisteli varovasti, mutta sitten iski himo ja Nalle kahmi kaksin käsin hunajaa huulilleen. Huoneessa tuoksui rommi ja Nallea alkoi naurattaa! Tämä on nuori poika, sellainen eraus. Ne on vielä tietämättömiä monista asioista ja minun ei totta vie olisi pitänyt antaa sille vielä niin paljoa sitä hunajaa. Vaikutti, että Nallelta meni hieman pää sekaisin.
Otin Sulon ja lenkkeilimme kauppaan. Ostin Nallelle hieman jaffaa alkujanoon ja lisäksi mustikoita sekä tavallista hunajaa. Ehkä olisi pitänyt ostaa myös jotain suolaista, mutta en sitä silloin tajunnut.
En tiedä, kauanko voin pitää tuota karhua täällä kerrostalossa. Jonain päivänä se kuitenkin temuaa ja teutaroi siihen malliin, että naapurit häiriintyy ja sitten täytyy miettiä mitä sen kanssa tekee. Ehkä vien sen johonkin metsään kunhan se on opiskellut hieman elämää.

Viikonloppua!
Luvattiin aurinkoa!34 kommenttia:

 1. Kyllä se Nalle siitä vielä oppii, älä metsään hylkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina me kaikki jotain opitaan, pidän nallen kainalossa.

   Poista
 2. Teilläpä näyttää tapahtuvan ihmeitä poissaollessasi;)

  VastaaPoista
 3. Nalle heräsi talviunilta, kyllä siinä on ollut puolin ja toisin ihmeteltävää kun Sulon♥ kuono on ollut ihan kiinni herätessä:) Vaan jospa se oppisi sellaiseksi kiltiksi sisäkarhuksi ja saisi jäädä:) Kaunista viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo varmaan opettaa kivaksi kotikarhuksi. Siinä meillä sitten on kaksi venkulaa hoivattavana.

   Poista
 4. Ha ha, kyllä sinä olet Marja tarinoiden mestari!!!!! Aivan ihana postaus ♥ ♥ ♥ Mukavaa viikonloppua Sulon ja Karhun seurassa :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystäväni! Täällä me mukavasti lötköttelemme mökillä. Tällä kertaa uimassa kävi vain emäntä. Sulolla muita kiireitä kaverin kanssa.

   Poista
 5. Hykerryttävän hauskaa lukea tarinoitasi. Niistä tulee niiiin hyvä mieli. Hyvää viikonloppua sinulle ja Sulolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena! Hyvä viikonloppu; Sulo sai oikean luun ja minäkin heitin talviturkin! Ja sitten tulikin hieman kylmä sen jälkeen, mutta tilanne korjaantui löylyissä.

   Poista
 6. Toivottavasti opitte kumpikin tuosta alaikäisen romminkäytöstä jotakin! Ehkä Nalle voisi käydä raittiusseurassa tekemässä raittiuslupauksen, niin voisit luottaa sen käyttäytyvän niinkuin kunnon karhut vaikka olet poissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä me jotain opittiin. Minun alkoi tehdä mieli Da Capoa ja nalle pääsi palkintosijoille raittiuskirjoituskilpailussa! Minäkin pärjäsin siinä silloin, kun olin kansakoulussa. Satuilu on aina ollut lähellä sydäntä.

   Poista
 7. Kiva tarina taas, sulta tää käy.
  Aurinkoinen saariviikonloppu! Mä olin naapurissa Vallisaaressa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan llet vieressä ollut! Tosi lämmin päivä ja meressäkin pulahdin, tosin saunasta.

   Poista
 8. No o-ou, teillä sitä sattuu ja tapahtuu :)

  VastaaPoista
 9. Ihan kuin eläisin eläintarhassa!

  VastaaPoista
 10. Hiukan säikähtäneen näköinen nalle rilleissään. Tuli mieleen se telkkarin rillimainos, missä rouva säikähtää, kun näkee miehensä uusien lasin avulla entistä paremmin. Toivottavasti nalle ei ole lähtenyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Ei ole muuttanut mihinkään! Hauskoja ovat myös nuo silmälasimainokset.

   Poista
 11. No, huh kylläpä tapahtuu kummia:-D Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevät on niin kummallista aikaa. Kiitos samoin!

   Poista
 12. Kylläpä teillä tosiaan sattuu ja tapahtuu.Mainio tarina.Sulosta on kasvanut isopoika ja varmaan hänelläkin ihmetystä riittää.Aurinkoisia päiviä sinulle ja Sulolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on yllätyksiä täynnä! aurinko paistaa! Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Niin hauskaa juttua - on sulla siellä kavereita puuhastelemassa! Sun tarttis varmaan laittaa kamera kuvaamaan mitä puuhaavat kun olet poissa.
  On muuten tullut jo hieno kesä, eikö vain!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!