maanantai 4. toukokuuta 2009

mökkikausi on alkanut


Vappu ja viikonloppu tuli vietettyä mökillä. Aurinkoista, mutta merellä pienikin tuuli tekee ilmasta kylmän. Myyrät tajusivat pysyä piilossa, enkä nähnyt kuin yhden jäniksen. Kaislikkoon on joutsen tehnyt pesän. Naaras istui pesässä hautomassa ja uros uiskenteli lähettyvillä.



Harmi, että merivesi on nyt poikkeuksellisen alhaalla ja kun se nousee oikealle tasolle, saattaa joutsenen pesä levitä siihen paikkaan. No toivottavasti poikaset ehtivät kuoriutua ennen sitä. Tuohon lähelle ei varmasti ole silloin menemistä, kun poikaset ovat pieniä. Joutsenet puolustavat pesuettaan aika hanakasti. En muista, että tuossa saaressa olisi aiemmin jputsenet pesineet, vaikka niitä on aiemminkin siellä pyörinyt.


Käsityöpuolella on aika mennyt korttien kanssa. Niden tekeminen on niin rentouttavaa, kun ei tarvitse ajatella meneekö oikein vai ei.



Hieman orvokkeja ja valkovuokkoja. Oikeasti pitäisi tietenkin neuloa sitä villatakkia, mutta ei kiinnosta. Omituisissa on kiva Dotee Doll haaste ja toukokuun tekelekin tulee mitä luultavimmin tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!