maanantai 11. toukokuuta 2009

vahvasankaiset


Taas on ollut kahvin tuoksua ilmassa, eikä pelkästään äitienpäiväkahveista. Muutaman kopan kasasin ja yhteen vanhaan tein uudet sagat, kun oli alkuperäinen katkennut kesken kauppareissun. Nyt ompelin sankakappaleisiin vahvikkeeksi sisäpuolelle vahvaa nauhaa. Luulen, että ainoa mitä noista aikanaan jää jäljelle, on se nauha.



Tämä koppa on tehty pelkästään Juhlamokkapussien alaosasta ja siitä tulikin kivan punainen. Yritin asetella nauhoja niin, että tuo kahvin nimi näkyisi mahdollisimman harvassa kohdassa.



Tässä kopassa on käytetty pussin molemmat puoliskot. Tein tuon siniruskean pikkukopan ompelupöydälleni roskikseksi. Siinä on neljä suikaletta joka sivulla pystyyn ja vaakaan. Saludoa ja Kultakatriinaa. Saludosta saisikin ihanan värisen, mutta niitä pusseja ei tietenkään ole tarpeeksi. Nuo muutamat pussit olen saanut ystäviltä. Ukkokin näkyy kurkistelevan kuvassa.



Joutsenen pesinnän kanssa kävi huonosti. Vesi nousi niin paljon, että kivellä ollut pesä joutui veden alle. Perjantaina joutsen vielä arkerasti yritti kasata lisää korsia pesään, mutta eihän se mitään auttanut. Lauantaina pesä oli jo meren pohjassa. Siellä näkyi heikosti myös 6 munaa. Sunnuntaina joutsenet olivat siirtyneet jo toiselle puolen saarta. En tiedä mahtaako niillä olla tapana yrittää uutta pesintää.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!