keskiviikko 12. joulukuuta 2012

jooulukalenterin 12. luukku

Innostuin tekemään heijastimia lisää. Ja ihan tuntuu siltä, että ei tässä vielä kaikki, taidan tuhlata heijastinkankaan kokonaan pois.
 
 
Mustat ja pinkit on paksulle huovalle tehdyt. Ostin ohutta huopaa, mutta en pidä siitä, on liian lötköä. Ensin olin sitä mieltä, että pinkki on liian paksua. Tässähän voi vaihdella mielipidettään vaikka koko ajan ja nyt olen sitä mieltä, että pinkki ja musta ovat parhaat! Heijastimissa on eri pituisia nauhoja. Esim tuo huutomerkin oloinen on lyhyellä nauhalla ja tarkoitettu laukkuun tai vaikkapa vetoketjuun. Jos olisi kuusi pihalla, voisi näitä heijastimia laittaa kuusen koristeiksi. Aina kun joku valo osuisi heijastimeen, niin se välkähtäisi kivasti. Jos asuisi oikein keskellä metsää, eikä olisi ohikulkijoiden autojen valoja, niin joutuisi itse taskulampulla väläyttelemään valoa. Se olisi pitemmän päälle aika tyhmää puuhaa. No onneksi ei ole kuusta pihalla, eikä liioin sisälläkään.
7 kommenttia:

 1. Hauskoja heijastimia ja tarpeellisia näillä pimeillä. Tästäpä varastan nyt idean ja ompelen samansorttisia joulupakettien nimilapuiksi.
  Kalenterisi on tosi mukava.

  VastaaPoista
 2. Ahkeroitu on täälläkin, kivoja heijastimia.

  VastaaPoista
 3. Mahtava heijastimia. Onko niitä myytävänä?

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja heijastimia ja varmaan niitä tulee pidettyäkin.Kiva idea.

  VastaaPoista
 5. Hauskoja heijastimia ja tosi, tosi tarpeellisia nyt pimeän aikaan!

  VastaaPoista
 6. aivan ihania nuo sinun heijastimesi. Kyllä kangas menee nyt hyötykäyttöön eikä tuhlaukseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!