maanantai 25. helmikuuta 2013

Ilmottaudun!

Hieman on aikaa päässyt vierähtämään edellisestä postauksesta. Monena iltana on ollut hyvät aikeet päivittyksen tekoon, mutta aikeiksi on jääneet. Nyt kun Kvilttaajakin jo kyseli, minne olen kadonnut, on ihan pakko ryhdistäytyä. On tähän hiljaiseloon hieman syytäkin ollut. Tytär muutti tammikuun lopulla meille ja sai käyttöönsä vanhan oman huoneensa. Siinä meni minun ompelimo uuteen uskoon. Pakkasin kaikki kankaat ja muut tilpehöörit pois. Pienen pintaremontin jälkeen tytär asetteli omat kalusteensa ja tavaransa paikoilleen. Ompeleminen vaatii nyt niin paljon enemmän "sivutyötä", kun täytyy kaivella sopivat kankaat jostain sängynaluslaatikoista. Kaikki langat, sakset, nauhat ja vetskarit ovat ties missä piilopaikassa. Apua! Pelkkään tarvikkeiden etsimiseen menee kamalasti aikaa ja hermoja. Jotain olen kyllä tuhertanut tässä keittiön pöydän ääressä.
 
 
Muutama patalappu ja samasta kankaasta säilytyspussukka.
 


Säilyttyspusseja olen ommellut enemmänkin, muutaman jo ehdin antaa pois ennen kuvaamista. Näihin ei tarvinnut mitään muita tarvikkeita kuin kankaat, liimakovike ja ompelulanka.
 
 
Hieman ovat eri kokoisia. Jos tarvitsee viedä tuliaisia jollekin, niin voi nakata tämmöiseen vaikkapa hyviä suklaakarkkeja (toiveajattelua, ei meiltä niitä löydy kuitenkaan) tai servetipakkaus ja värillisiä kynttiöitä tai tuikkuja. Kaiken kun laittaa vielä sellofaanipussiin ja kaunis nauha siihen niin syntyy ihan kelpo vieminen.
 
 Sari Kädentaitojen Ihmeet-blogista ja Sini Singeri soikoon-blogista antoivat minulle tällaisen ihanan tunnustuksen. Suuret kiitokset teille molemmille! Olen iloinen tästä, että blogiani luetaan, vaikka välillä on hävyttömän pitkiä postaustaukoja. Olen törkeän huono jakamaan näitä tunnustuksia eteenpäin. En siksi, ettenkö haluaisi ilahduttaa vaikka teitä kaikkia, vaan olen ihan yksinkertaisen laiska ja saamaton. Joten en tälläkään kertaa laita tätä erityisesti kenellekään, vaan jokainen jonka blogissa olen olen käynyt vaikka kerran kommentoimassa, on oikeutettu tämän hyvillä mielin nappaamaan mukaansa.
 
 
Ensi viikonloppuna aion kummipojan synttäreiden, korisjengimme matsin ja saunaillan ja muiden menojen ohella käydä Wanhan Sataman kädentaitomessuilla imemässä inspistä itseeni. Jospa alkaisi tuo kone surrata ahkerammin! 

6 kommenttia:

 1. Hienoa, että olet vireessä. Säilytyspussit ovat oikein kivoja. Seuraava kiltailta on 14.3. Laitapa kaikki laitteet muistuttamaan siitä.

  VastaaPoista
 2. Ikävä olikin jo! Aattelin että pitää alkaa isommin kyselemään, että missä ole ja mitä on tapahtunut!!??
  KIITOS - nuo ihanat pannulaput ja pussukka, ihan minun väreissä, lämmittivät mieltä enemmän kuin tiedätkään! Ja mikä parasta, olen niin iloinen, että olet innostunut ja tosi taivasti teet kangaskortteja <3 Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Minäkin kävin täällä kurkkimassa ja tutkin jo oletko muuttanut blogin paikkaa. Noh, ihminenhän saa kirjoittaa siihen tahtiin kuin keriää. Jotenki sitä vaan huolestuu ku ei mitään kuulu, siis että on jotain tapahtunut.

  VastaaPoista
 4. Welcome back!!!!! Mä jo ajattelin että olet lähtenyt etelän lämpöön pintanahkaa käristämään kun ei kuulu mitään. Mukavaa saada tytär taas kotiin, ehtii sitä ommella sitten joskus. Pussukat ja "patikset" hienon näköisiä. Terveisiä sinne Kädentaitomessuille, kerää meillekin inspistä. Harmi että ne on nyt viikonloppuna, kun olen tulossa Helsinkiin vasta seuraavana viikonloppuna

  VastaaPoista
 5. Nättejä pussukoit. Tommossii munki tarttis tehrä...

  VastaaPoista
 6. Kivoja pussukoita olet ommellut. Nuo oranssit ompelukset ovat yliveto :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!