lauantai 2. maaliskuuta 2013

Piristävää pinkkiä

 
Ostin jo viime vuoden lopulla Vallila Interior-liikkestä palan kaunista kangasta. Siitä on tarkoitus tehdä laukku tai kassi, ehkä molemmat. Harmikseni huomasin, ettei minulla ollut sopivaa tukimateriaalia, mutta valtava himo ommella jotakin ja sopivasti joutoaikaa. Tuollaisena hetkenä syntyy meikkipusseja. Leikkasin ensin tästä Vallilan kankaasta laukun kappaleet ja vasta sen jälkeen jämäpaloista otin pienet siivut meikkipussia varten. Pidän tästä kankaasta ihan mielettömästi.
 

Siellä se kököttää Mårtenin ja Marimekon peltipurkin välissä. Käytin tähän Tampereen Vaahtomuovista tilaamaani metriketjua. Laitoin pinkkiin ketjuun mustan vetimen. Jossain aiemmassa postauksessa noiden nipsujen laittamisesta oli keskustelua ja jonkun mielestä niiden laittaminen ilman työkaluja paikalleen ketjuun on mahdoton homma. Sain myös hyviä neuvoja ja vinkin, että Clas Ohlsonilta löytyisi joku apuväline tuohon hommaan. Olen kulkenut Ohlsonin ohi monta kertaa, mutta aina kokenut itseni niin kiireiseksi, etten ole käynyt sitä vehjettä kyselemässä. Sain ihan käsipelillä aika näppärästi nippelin paikalleen.
 
 
Päällisen ja vuorin välissä on ohut vanu joka on tikattu päälliseen. Tikkaukseen käytin koneen lainehtivaa tikkausta, koska rakastan merta ja odotan sen vapautumista jäästä mahdollisimman pikaisesti!
 
 
Mukavaa viikonloppua sinulle!



11 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakkaa kangasta ja hyvä idea laittaa erivärinen lukko!
  Ohlssonilla ei ole enää valokoimissan näitä vetoketjun lukon apuvälinettä, oli joskus kun olen siellä käynyt ja nyt kyselin niitä itselleni, niin näin vastattiin,joten ei haittaa vaikka et ole kerinnyt niitä kyselemään.

  VastaaPoista
 2. Kaunista kangasta!! Ihana pikkupussukka!

  VastaaPoista
 3. Kiva on pussukka ja niin kaunis kangas:)

  VastaaPoista
 4. Kokeilin laittaa vastauksen ilman google+ osoitetta, muuta tulikin anonyyminä, joten minä se olin hhehehe anteeksi toilailu

  VastaaPoista
 5. Kiva pussukka jälleen. Pitäisi käydä siellä Tree:n vaahtomuovissa, siellä oli ihanaa pampulanauhaa... se olisi kivaa tilkkupeiton reunassa...

  VastaaPoista
 6. Pirteä pussukka, pitäisiköhän lähteä etsimääm tuota kangasta omiinkin varastoihin...

  VastaaPoista
 7. iiiiiik kun ihanan värinen pussukka!!!!! Oliko messuilla mitään uutta?

  VastaaPoista
 8. Voi kun olet tehnyt kivoja pussukoita.Niitä tarvitaan aina ja voihan niitä antaa lahjaksikin.Kauniita kankaitakin olet löytänyt. - Mikähän OOK:n tulevaisuus on,kun viime syyskuun jälkeen ei ole mitää uutta sivuilla,vaikka silloin parin vikon päästä lupailtiin ja uusi vetäjä vaikutti kovasti innostuneelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille kommenteista. Tuota OOK:ta olen minäkin joskus miettinyt. Ehkä innostus loppui tai tuli joku vakava este. Joitain vuosia sitten meitä oli innokas porukka mukana, mitenköhän moni nyt innostuisi, jos kerho heräisi henkiin?

   Poista
 9. Aivan ihana kangas, ja ihana on pussukkakin:)

  VastaaPoista
 10. Vallilalla on niin ihania kankaita, että ne voisi ostaa vaikka kaikki. Kiva pussukka.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!