lauantai 16. maaliskuuta 2013

palkinto ja missikiertueen kuulumisia

 
Olin kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Huomasin maanantai-iltana, että Vekki oli laittanut uuden päivityksen ja kipaisin katsomaan mitä siellä on. Hänen blogissa oli lähestymässä 100000 kävijän määrä ja jos osui paikalle tuolla tasaluvulla, piti laittaa meili Vekille. No en osunut tuolle luvulle, vaan 100002 ja mainitsin sen kommenttilootaan. Ja kappas vain, sitä tasaluvun kävijää ei ilmaantunut ja olin lähimmäksi osunut ja minut palkittiin. Taisi olla jo keskiviikkona postin tuoma kirjekuori pöydällä odottamassa. Jännällään sitä availin ja mitä sieltä tulikaan. Upea keväinen kaitaliina. Mitoiltaan aivan juuri sopiva olohuoneen munkinpöytään. Miten saatoit tietää, että meillä on juuri tuolle liinalle sopiva pöytä? Kiitos Vekki. Eikös ole upea?
 
 
 
Miss Maatuska-kiertue jatkaa matkaansa. Olen ollut tyttöjen kanssa monessa paikassa ja heidät on otettu innostuneina vastaan. Nimmareiden pyytäjiä on riittänyt jokaisella turulla ja torilla. Missit kävivät viemässä keväisen tervehdyksen myös Tilkkukilta Syyringin iltaan. Harmillista on, että tyttöjen helmoihin takertuu kaikenlaisia onnenonkijoita.
 
 
Nämä riesat tunkevat aivan iholle ja muutama tyttö onkin ollut jo lähellä hermoromahdusta.
 
 

 
Tämäkin kaksikko roikkui monta päivää tyttöjen perässä, mutta kiltaillassa lähtivät sitten toisten naisten matkaan. Että semmoisia ihailijoita nämä olivat.
 

 
Nämä kaverukset änkesivät jopa tyttöjen kiertuebussiin. Salamatkustajat huomattiin vasta kun bussi saapui hotellille. Onneksi olivat ihan vaarattomia. Ehkä kuitenkin hieman liian kiihkeitä. Samaan hotelliin tyttöjen kanssa heitä ei päästetty.
 
Jos et ole vielä äänestänyt omaa Miss Maatuska-suosikkiasi, tee se edellisen postauksen kommentteihin. Aikaa on vielä viikko.
 
------------------------------------------------------
 

 
Marittan blogista löysin tällaisen pyöreän vetoketjullisen kukkaron. Maritta oli bongannut sen Dog Under My Desk blogista Täytyihän tätä heti kokeilla, kun on sitä metriketjua vaikka kuinka paljon. Ehkä kaupan tavallisia ketjuja en raaskisi näihin käyttää, ainakaan näin moneen. Erittäin hyvä nappikuulokkeiden säilytykseen. Tai sanon, että loistava. Eikä tarvitse tehdä mitään naamallista versiota, vaan ihan vaan jostain kauniista kankaasta. Halkaisija on tyypistä riippuen 8-9 cm. Oikeasti Punaposken kasvot ovat ihan pyöreät, vaikka näyttävät kuvassa muuta. Se johtuu avonaisesta suusta. Sammakkoprinssin kasvot sen sijaan ovat epäsymmetriset. Tämän Iloisen Korvapojan olen tikannut reunoja pitkin (rumasti) ulkopuoleltakin, mutta Punaposkea eikä Sammakkoprinssiä ole tikattu enää ulkopuuolelta. Heille laitoin pienet palat kangasta vetoketjun päihin, näin suu ei mene ihan reunasta reunaan.
 
Suloista sunnuntaita!

 
 
 


9 kommenttia:

 1. Ihania nämäkin, miten sinä keksitkin :)

  VastaaPoista
 2. Missikiertueen nähneenä täytyy sanoa, että ihania tyttöjä! Eivätkä naamaheebot olleet haitaksi, päinvastoin yhteen ihastuin ja sain sen mukaani. Upea ryhmä. Missimamma piti juuri sopivasti jöötä.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva, että tykkäät liinasta!
  Kivojahan nuo tyypit ovat.

  VastaaPoista
 4. Sopivampaa liinaa ei tuolle pöydälle voi löytyäkään, tai noh, jos itse teet;)
  Voi vitsi ku tää missikiertue on kiva ja jännittävä seurata. Oot hyvä kirjoittamaan.

  VastaaPoista
 5. No jopas on ollut tytöillä kommelluksia ihailijoiden kanssa. Oli kiva nähdä heidät ihan elävinä kiltaillassa ja perässäroikkujat kanssa. Odotan jännittyneenä miten tässä mittelössä käy.
  Oikein itsellesi sopivan liinan olet pöydällesi voittanut, onnittelut.

  VastaaPoista
 6. Kyllä sinulla on kova homma toimia missimammana ja varjella tyttöjä kaikenkarvaisilta ihailijoilta. Tsemppiä !

  VastaaPoista
 7. Liinahan on kuin pöydällesi varta vasten tehty! Hauska pikkuväki vaan lisääntyy, kivoja pikkupussukoita!

  VastaaPoista
 8. Kaunis on pöytäliina ja niin sopiva pöydälle.
  Eikös missikiertueilla ole aina jonkinmoinen eino makunen vai mikäs se keisari oli joka "valvoi" typyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta yosiaan! Eikka Makunen puuttuu. Täytyy hankkia joku hänen tilalleen. Eikkaa en kyllä ota, jotain nuorekkaampaa tilalle.

   Poista

Kiitos kommentista!