lauantai 23. maaliskuuta 2013

Jenna-Jasminen kauhun hetket!

tirkistelijä pelästytti nukkuvan Jenna-Jasminin

 
Miss-Maatuska kiertue on ollut tytöille ranka ja vaativa. Jenna-Jasmin käytti pienen vapaan hetken levätäkseen omassa sängyssään. Hän vaipui nopeasti uneen muiden tyttöjen jäädessä juttelemaan hotellin ala-aulaan. Tytöille oli annettu vain puoli tuntia omaa aikaa ja niinpä muut tytöt lähtivät herättelemään Jenna-Jasminea, ettei tämä myöhästyisi seuraavasta esiintymisestä. Ja mitä kauheaa J-J:n huoneessa olikaan! Joku vanha ukko oli könynnyt J-J:n sängyn taakse ilmeisen pahoissa aikeissa.
 
 
Muut tytöt ryntäsivät kiljuen kaapin taakse.
 
 
Tyttöjen kimakat huudot pelästyttivät hiipparin ja turvamiehet ottivat hänet puhutteluun. Mies kertoi olevansa Reino Hakunen, mies menneisyydestä. Hän kertoi olleensa paljonkin tekemisissä missien kanssa ja häntä on jopa kutsuttu missikeisariksi. Onneksi täällä keisarilla oli ihan oikeesti vaatteet päällä! Hänet vietiin siististi sivuovesta hyvin kaukaiseen ja tuntemattomaan paikkaan.
 
 
Jos et vielä ole äänestänyt omaa suosikkiasi Miss Maatuska kilpailussa, on viimeiset hetket käsillä. Huomenna sunnuntaina julkaistaan voittajat. Äänestäneiden kesken arvotaan myös erityinen palkinto ja jos mulla on aamulla hyvä fiilis, niin kaksikin palkintoa.
 
 


8 kommenttia:

 1. Ei vitsi, miten hauska! :D Olet onnistunut tekemään ihan esikuvansa näköisen "Reino Hakusen"! :D

  Minä en ole äänestänyt missikisassa, kaikki ovat niin kauniita, että ei voi antaa ääntä vain yhdelle. :)

  VastaaPoista
 2. Jestas, kaikkea sitä tapahtuukin. Onneksi tuosta "keisarista" päästiin oitis eroon, taisi olla vain joku kopiohyypiö joka kuvitteli voivansa esiintyä toisen nahkoissa.
  Odotan jännittyneenä kilpailun ratkeamista.

  VastaaPoista
 3. Ai että on hauska jatkokertomus. Sä osaat tän jutun, missikeisarinkin sait laitettua mukaan luontevasti. Sun pitää tehdä tästä semmonen kuvakirja mitä voit sitt esitellä/ laittaa näytille tilkkutapaamisissa/-näyttelyissä yms. On niin hienosti tehty nuo hahmot ja tarinoitettu ettei tätä kannatta piilossa pitää.

  VastaaPoista
 4. Luulin tuota tyyppiä vanhaksi luokkatoverikseni, joka ei ole mikään missikeisari. Aikamoinen tarina.

  VastaaPoista
 5. No jopas jotakin, kyllä on neidoilla tapahtumarikas missikiertue! Reino Hakunen on kyllä niiiiin itsensä näköinen kuvassa, että voi hirvitys sentään!
  Luovuttaisi jo hänkin nuo missitouhut ja jäisi rauhottumaan eläkkeelle eikä ahdistelisi tyssösiä pelottelemassa.

  Toivottavasti olet hyvällä tuulella tänään arvonnan suhteen.

  Mulla on antibiottikuuri päällänsä ja kaunissa kelta-oranssissa-appelsiini-Marle-pussukassa kulkee mun lääkkeet, jotta muistaisin 3 kertaa päivässä napsia tabletin maitohappojen kera :)

  VastaaPoista
 6. Jes! Tää on just mistä äiti varoitti. Aina löytyy "hyvää tarkoittava" herrasmies tyttöjen perään.Onneksi tytöt joukolla karkoittivat moisen. Tuntomerkit sopii selkeästi.

  VastaaPoista
 7. Rohkea tyttö tuo J-J kun ei ole moksiskaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!