sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kilpailu ratkennut!

 

Miss Maatuska 2013 on tyttö numero 4, Lilja Vehmaalta!
Missien valintajuhlat jatkuivat aamuyön tunneille, mutta rankasta ja pitkäksi venyneestä illnvietosta huolimatta Miss Maatuska jaksoi hymyillä kukkiensa keskellä. Perinteinen missi-tiara oli varastettu, mutta paikallinen kultaseppä takoi sukkelassti timantein koristellun otsanauhan. Tämä pysyikin Liljan otsalla koko illan ajan huomattavasti paremmin kuin keikkuva tiara aiempien missien kutreilla. Lilja oli tuomareiden valinta ja hän voitti myös yleisöäänestyksen. Liljan tulevaisuuden suunnitelmat taisivat muuttua yhdessä hetkessä. Opiskeluihin tulee nyt vuoden tauko.
Toisen perintöprinsessan titteli jaettiin Kirsi-Katinkan ja Main kesken. Kolmanneksi perintöprinsessaksi selvisi Isabella.
 
2. perintöprinsessat voittivat maailmanympärimatkan  Penquin Peten kuumailmapallolla. Pete tulikin jo odottelemaan palloineen matkan alkamista.
 
Lehdistö valitsi oman ihannetyttönsä. Valnta sujui yksimieleisesti ja Jenna-Jasmin sai kannetavakseen pupu-tyttö nauhan.
 
 
Äänestäjien kesken arvottiin muutama palkinto. Ensimmäisenä nousi (mieheni toimiessa onnenpekkana) lipuke, jossa luki: Päivi S. ei blogia
toisen palkinnon saa Raita, ei blogia 
ja kolmas lohdutuspalkinto menee Suden silmukat-blogin Sudelle
 
Onnittelut voittajille!
Päivi, Raita ja Sude, laitathan nimi- ja osoitetietosi sähköpostiini
marletekee @ gmail.com (ilman välejä, tietenkin).
Palkinnot postitan sitten lähitulevaisuudessa.
 
Tuhannet kiitokset teille kaikille kisan aikana kommentoineille ystäville. Minua hieman jännitti, miten tällainen hölönpölö-kilpailu otetaan vastaan. Ilokseni te kaikki olitte heti toivomallani asenteella mukana ja innostitte kommenteillanne minua hieman lisäämään noita tapahtumia tyttöjen ympärille. Ainakin minulle tekee hyvää silloin tällöin jokin ihan älytön, ilman järjen hiventä oleva juttu eli saa hieman leikkiä. Tätä oli todella hauska tehdä. Monta ideaa tyttöjen ympärillä "tapahtuneista" asioista jäi postaamatta, mutta ehkä jossain vaiheessa vielä törmäät tyttöihin täällä blogissa. He kaikki lupasivat laitella kuulumisiaan, minne ikinä sitten päätyvätkään. Mai ja Kirsi-Katinka tietenkin laittavat viestiä maailmaympäri matkaltaan. 
 
 
 


18 kommenttia:

 1. Paljon onnea kaikille Miss Maatuska -kisassa menestyneille tytöille! Upea kilpailu, ja kaikki tytöt olivat upeita. Onnittelut tietysti myös äänestäjien keskuudesta arvotuille voittajille! Mitä he mahtoivat voittaa?

  VastaaPoista
 2. Palkinnot paljastetaan vasta sitten, kun ne ovat perillä voittajilla. Näin palkinnot ovat heille yllätyksiä!

  VastaaPoista
 3. KIITOS tosi kivasta missikiertueesta. Hienoa, että kommentit kannustivat tarinan kirjoittamista. Ja juu, se on hyvä välillä irrotella, ja sitähän tämä oli myös lukijoille. Eiköhän useimmat ole päästäneet mielikuvituksensa vapaaksi ja eläneet mukana missikiertueella.
  Hauska juttu.
  Hyvää pääsiäisen aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kiva kilpailu. Onnea voittajille.. :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki tytöt olivat kauniita, jokainen omalla persoonallisella tavallaan. Missimyllerrys ei toivottavasti heidän mieliään kovasti sekoittanut, paluu arkeen on edessä, mutta arki ei ole enää entisensä, tittelit velvoittavat ja kuuluisuuden kirot odottavat. Järkeviltä tytöt kuitenkin vaikuttivat, joten jalat pysynevät maassa tästä eteenpäinkin :) Kiitokset myös järjestäjille upeasta kilpailusta!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut kaikille voittajille minultakin. Ja Sude se taaskin oli korjaamassa voittopottia, oikea onnettaren suosikki.

  Kiva oli seurata missikisoja, tämä hakkaa mennen tullen ne ihmiskisat. Odottelen matkakertomuksia.

  VastaaPoista
 7. Onnea Liljalle Ja myös muillle maatuskoille! Kiitos sinulle missikiertueen järjestämisestä. Tällainen hölönpölö on oikein tervetullutta huvittelua. Niin ja onne aparvonnassa voittaneille.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut voittajille ja kiitokset järjestäjälle! Missien kuulumisia olisi kiva kuulla...

  VastaaPoista
 9. Superhauska missijuttu. En tiennytkään, että olet seurannut noin ahkerasti ihmisten missiskaboja.

  VastaaPoista
 10. Hauska missikisa ja sitä oli kyl hauska seurata. Onnea kaikille voittajille!! Oma suosikkini voitti sittenkin jotain, lehdistö palkinnon. Tullaan siis näkemään paljon Julkisuudessa :)

  VastaaPoista
 11. Näissä kisoissa ilmeisesti tuomaristoa lahjottiin, mutta eihän se haittaa kun voittaja oli kuitenkin oikea :) Näytän olleen yksi lahjotuista tuomareista ,joten menenkin laittamaan osoitteeni sähköpostiin. Nämä olikin hyvät missikisat kun ehdokkaat olivat kaikki tuommoisen perinteikkään vartalomallin omaavia. Toivottavasti tytöt menestyvät vielä maailmalla ja saamme kuulla heistä lisää ♥

  VastaaPoista
 12. Ompa hauska seurapiiri, näistä tekee mieli lukea enemmänkin :)

  VastaaPoista
 13. Tämä oli niin huisin hauska juttu!

  T. Päivi S

  VastaaPoista
 14. Onnea Liljalle, hän olikin niin selvä voittaja, että tulos oli ennustettavissa :) Kiitos missikiertueen järjestäjälle ja sponsoreille yms. tämä on ollut loistokas idea ja mahtava juttu!

  Onnea myös lahjotuille tuomareille ;) tiedän, että lahjat ovat ihanat!

  Liljalle ja muille neidoille on varmasti tulossa mielenkiintoinen missivuosi :) ja toivottavasti kuulemme heistä vielä! onnea matkaan!

  VastaaPoista
 15. Kiva idea tàmà missi-kilpailu: nàtit tytòt ja humoristiset tarinat mukana. Kiitos jàrjestàjàlle. Otan yhteyttà. terveisin Raita

  VastaaPoista
 16. Hauska kilpailu ja mukavia juttuja! Onnea Liljalle, hän oli minunkin suosikkini erityisesti iloisen ilmeensä takia. Ja onnittelut myös palkintoja voittaneille.
  t. Salme

  VastaaPoista
 17. Nätti tyttö voitti! Ja hienosti suosikkinikin pääsi palkintosijoille. Onnea kaikille.

  VastaaPoista
 18. Onnea voittajille!!!!! Lisää hölönpölöä kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!