sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Äänestä oma suosikkisi!

 
Näin kevään korvalla on jo vuosia ollut paljon julkisuutta saaneet Miss Maatuska kilpailut. Tänään julkaistaan kymmenistä karsinnoista tähdistö-viisikkoon tiensä selvittäneet kaunottaret. Heidät on kuvattu talvisella promo-kiertueella pohjoisen laskettelurinteessä.
 

Tässä neidot yhteiskuvassa. Kilpailijat ovat hyvin samankokoisia ja heidän mitat ovat: pituus 180 mm, vyötärön ympärys 27 cm. Esittelen nyt tytöt numerojärjestyksessä.
 
 
Tyttö numero 1
Kirsi-Katinka
 
 
Kirsi-Katinka on kotoisin Keuruulta. Hän harrastaa leivontaa, alamäki juoksua, kahvakuulakisoja ja kuorolaulua. Hän opiskelee meikkitaiteilijaksi ja tulevaisuudessa hän haluaa meikata kansainvälisiä näyttelijöitä. Kirsi-Katinka unelmoi salaa itsekin näyttelijän ammatista. Tätä unelmaa ajatellen hän on käynyt nukketeatterikursseja niin kotimaassa kuin Virossakin. Nyt suunnitelmissa on pyrkiä paikalliseen harrastelijateatteriin. Kielitaitoisen tytön voi helposti nähdä tulevaisuudessa kansainvälisissäkin elokuvissa.
 


 Tyttö numero 2
Mai
 
 
Mai on kotoisin Kauhajoelta. Hänen intohimona on järjestötoiminta. Lisäksi tämä urheilullinen neito käy punttisalilla ja tanssitunneilla. Kesällä Mai liikkuu ympäri Suomea pinkillä prätkällä. Mai on aloittanut kirurgiopinnot Kauhajoen lääketiteellisessä yliopistossa. Muiden tyttöjen mielestä Mai on ehdottomasti koko joukon paras bilettäjä. Väsymätön parkettien primadonna!
 
Tyttö numero 3
Jenna-Jasmin
 
 
Jenna-Jasmin on oikea ilopilleri! Hangosta kotoisin oleva vauhtimimmi harrastaa perhosuintia, kuviokelluntaa ja steppausta. Jenna-Jasmin opiskelee kaksoistutkinoa Hangon instituutissa. Hän valmistuu keväällä puutarhuri/uimavalvojaksi. Unelmissa siintää perhe, jossa olisi vähintään kuusi lasta. Jenna-Jasmin paljastaa, että hän on jo löytänyt unelmiensa prinssin, mutta asia ei ole vielä edennyt silmäpeliä pidemmälle.
 
Tyttö numero 4
Lilja
 
 
Lilja on kotoisin Vehmaalta. Hän opiskelee kotitalouskoulussa kaikkia tarjolla olevia oppiaineita. Varsinaisen pääaineen hän aikoo valita ensi syksynä. Lilja rakastaa eläimiä ja harrastaa hevostelua, 4H-kerhoja, yösoutelua järvellä ja kalojen valokuvausta. Lilja on jo tehnyt hevoskuiskaajan töitä kotiseutunsa pihatoissa. Tämä rauhaa rakastava neiti on  virkannut valmiiksi kapioihin pitsit niin itselleen kuin neljälle siskolleen ja kahdelle serkulleen.
 
Tyttö numero 5
Isabella
 
 
Kaunista lappeenrantalaista vaaleaverikköä ei turhaan kutsuta Bellaksi! Jo pikkutytöstä alkaen Bella on ihaillut bambeja ja barbeja. Hänen isukki kutsuikin Bellaa lapsena Bambi-Bellaksi hänen pitkien hoikkien sääriensä takia. Bella unelmoi misseydestä ja kuuluisuudesta. Hän on osallistunut jo kahdeksaan kauneuskilpailuun, mutta kisakyllästymisestä ei näy merkkiäkään. Bella on myös ollut mukana kaikissa kotimaisissa tosi-TV ohjelmissa. Vanhempien painostuksesta Bella opiskeli pikaisesti sairaanhoitajaksi, mutta toivoo croisantteinsa löytyvän pöytään ihan muulta kuin sairaalasta. Harrastuksekseen Bella ilmoittaa purjevenekilpailuissa hengaamisen ja muotiblogien selailun. Toisinaan hän ompelee barbeilleen juhlapukuja.  
 
 
Tässä hurjapäiset tytöt tulevat jyrkkää rinettä alas hymyssä suin.
 
 
 
Rankan laskettelupäivän päätteeksi kilpailijattaret levähtivät hetkeksi. Ja yht´äkkiä jostain hyökkäsi kamala vuorigoira ja nappasi Kirsi-Katinkan hampaisiinsa.
 
 
On suorastaan ihme, ettei Kirsi-Katinkalle käynyt kuinkaan, vaikka peto ehti retuuttaa häntä hyvän tovin ennen kuin tyttöjen bodyguardit aktivoituivat toimimaan.
 
 
Luultavasti peto kuitenkin rauhottui ja poistui metkoihinsa Liljan taitojen ansioista. Lilja kuiskasi pedon korvaan jotakin, jota hän ei suostunut muille paljastamaan. Pääasia kuitenkin oli, että peto luikki tiehensä ja Kirsi-Katinka toipui sekunnissa kaikesta kokemastaan.
 
No niin, nyt on kaikki viisi kaunotarta esitelty ja sinulla on mahdollisuus antaa äänesi jollekin heistä. Miss Maatuskaksi valittu tyttö saa palkinnoksi matkalahjakortin ja  mahdollisuuden toimia Tallinnan risteilyllä laivaemäntänä viikon ajan. Ensimmäinen perintöprinsessa saa unelmaviikonlopun Haikon kartanoon. Toinen perintöprinsessa yllätetään yöjunamatkalla Rovaniemelle. Lehdistön ihannetyttö saa 7-päivää lehden vuosikerran ja kuvansa lehden kanteen kerran kuukaudessa.
 
Sinä äänetstäjänä voit voittaa mahtavan tuotepalkinnon! Kilpailuajan loputtua kaikkien äänestäjien kesken arvotaan palkinto. Valitettavasti palkinto on tällä hetkellä hieman haahuiluasteella, joten siitä ei nyt oikein voi tämän tarkemmin sanoa. Mutta jo se, että jotain on ehkä tulossa, saa varmasti teidät lukijat äänestämään vilkkaasi.
 
Äänen voit antaa vain kommentoimalla. Kerro oman suosikkisi numero ja/tai nimi. Äänetys päättyy 23.2.2013 klo 00. Sunnuntaina 24.3 julkaistaan eniten ääniä saanut Miss Maatuska-tittelin voittaja ja muut palkitut. Myös äänestyksen voittaja julkaistaan silloin.
 
Ja sitten äänestämään!


58 kommenttia:

 1. Tyttö nro 2 Mai on selvä voittaja, ei mikään haahuilija ja eksoottista väriäkin löytyy. On se hyvä, että vuorigoirasta ei ollut enempää vahinkoa, että missikiertuetta ei tarvinnut keskeyttää, ja että kilpailussa säilyi viisi osallistujaa:)

  VastaaPoista
 2. Minun suosikkini on numero 1. Kirsi-Katinka, joka selvisi pedon kynsistä, tai suusta :)
  Ihanan pirteän kevään värinen...

  VastaaPoista
 3. Tyttö 2 Mai erottuu joukkokuvissa parhaiten. Ääneni sille siis.

  VastaaPoista
 4. Oman kylän tyttöjä pitää kannustaa, siis ehdottomasti tyttö no 5, Isabella!

  VastaaPoista
 5. Oletpas keksinyt hauskan kilpailun:)
  Kauniita missityttöjä kaikki, vaikea on valinta. Numero 3/Jenna-Jasmin kiinnitti ensin huomion niin ääneni annan siten hänelle.

  VastaaPoista
 6. Ja vielä, pinmoorit ovat silikooninappuloita nuppineulojen päässä:)

  VastaaPoista
 7. Lilja - nro 4 - vetoosi minuun. Hänessä on juurevaa maanläheisyyttä.

  VastaaPoista
 8. Heh, heh ihana missikilpailu!!! Ehdottomasti tyttö numero 3 Jenna-Jasmin. Ilopilleri ja punaiset posket, voiko sitä muuta toivoa!! HAUSKA IDEA!!

  VastaaPoista
 9. Ihania missejä ja mitkä huippupalkinnot. Annan ääneni Jenna-Jasminille, hän kun valmistuu unelma-ammattiini, puutarhuriksi. Muutkin tytöt ovat hyvin kauniita. Onneksi vuorigoiran hyökkäyksestä selvittiin.

  VastaaPoista
 10. Toiminnan tyttö numero 2 eli Mai saa ääneni.
  Ihanat missikisat ja tosi hyvät palkinnot!

  VastaaPoista
 11. Minusta tyttö nro 3 :ssa on eniten potentiaalia iltapäilehtien palstoille. Äänestän siis Jenna-Jaminia, jonka nimikin viittaa kevyeen viihteeseen. Ja jos todella hyvin käy, hän voi jopa päästä jääkiekkoilijan tyttöystäväksi.

  VastaaPoista
 12. Äänestän tyttö no. 1, koska hän on kevään raikas ja meillä on samanlaiset kampauksetkin!

  VastaaPoista
 13. Tyttö nro 4 saa minun ääneni, arvostan erityisesti hänen pitsinvirkkaustaitoaan ja sinnikkyyttään. Lisäsi haluaisin tutustua häneen oppiakseni kuiskaajan taidot suunnitellessani vaihtaa ammattia kissakuiskaajaksi.

  VastaaPoista
 14. Tyttö nro 3, Jenna-Jasmin on selkeästi luonteenkuvauksen mukainen. Iloinen ilopilleri!! Väritkin niin kohdallaan :)

  VastaaPoista
 15. Lilja, numero 4 on niin maatuskaa, ettei enemmästä väliä.

  VastaaPoista
 16. Ihastuin tyttöön numero 2, eli Mai!!! Viehkeä tumma neito. :)
  -RitvaK-

  VastaaPoista
 17. Mai-tyttò n.2 saa ààneni. Raita

  VastaaPoista
 18. Minuun vetoaa tuo eläinrakas neito numero neljä:)

  VastaaPoista
 19. Minä äänestä vehmaalaista Liljaa !
  terv eila s

  VastaaPoista
 20. Jopas on hauska kilpailu, kun ihan vedet silmissä pitää nauraa...
  Ehdottomasti suosikkini on puutarhuri/uimavalvojaksi valmistuva Jenna-Jasmin...
  Toi peto on kyllä tosi pelottava ja onneksi se saatiin karkoitettua:)

  VastaaPoista
 21. Jestas mitkä missikisat! Paljon olet saanut asiaa selville tyttösistä. Ehdoton suosikkina on Jenna-Jasmin, hän on kuin minä pienenä, paitsi että mulla ei ollut kiharaa tukkaa ja siitä kyllä olen vähän kadekin J-J:lle. Ääneni siis menee nro 3:lle Jenna-Jasminelle!

  VastaaPoista
 22. Laitahan Marle osoitetta tulemaan, saat pienen muiston nopeasta vastauksestasi. Olit lähimpänä tuota maagista lukua. Onneksi olkoon ja kiitos lukuisista kommenteistasi.

  VastaaPoista
 23. Kolmas yritys äänestää. Minun ääneni saavat numero 1 ja myös Isabella. Jos vaikka puoli pinnaa molemmille :-)

  VastaaPoista
 24. Voi siis blogin äärellä olla näin hauskaa!
  Kaikki ovat niin sieviä - mikähän olisi lehdistön suosikki...?
  Äänestän Maita, numero 2. Seutukunnan paras bilettäjä, mutta hänellä
  on aivan liturgiset värit :-)! Toukokuukin tässä kohta, siis Mai.

  VastaaPoista
 25. Minun suosikkini on Lilja, hän on niin iloinen! t. Salme

  VastaaPoista
 26. ÄÄnestän no. 2. Kiva kilpailu. Värit on niin hyvät tällä 2.lla.

  VastaaPoista
 27. Numero 4, Lilja on ehdoton voittaja, kunnon maalaistyttö =)

  VastaaPoista
 28. Numero 1 Kirsi-Katinka on niin reipas. terkuin KaijaK

  VastaaPoista
 29. Annan Maille ääneni :) T:Laku

  VastaaPoista
 30. Vau mitä missejä! Ääneni annan tytölle nro 1 ja hän saa ehdottomasti myös myötätuntopisteet, koska joutui hirmuisen vuorigoiran hyökkäyksen viattomaksi uhriksi.

  VastaaPoista
 31. kevään vihreä kaunotar on toivoa täynnä, siis tyttö nro 1

  VastaaPoista
 32. No niin, kerrankin kunnon missikilpailut. Voittaja on tietenkin Mai Kauhajoelta, ensimmäinen perintöprinsessa on Mai:n pinkinvärinen prätkä ja toinen perintöprinsessa on Vuorigoira!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 33. Olipa hauska mutta vaikea kilpailu! Kaikki tytöt olivat niin ihania, että piti oikein nopalla heittää ratkaisu. Kahdella nopanhetolla tuli molemmilla kerroilla 3, joten se on sitten minun valintani.

  Terveisin AnjaK

  VastaaPoista
 34. Onpa upeita maatuskaisia! Entisenä keuruulaisena ääneni menee Kirsi-Katinkalle.

  VastaaPoista
 35. Kauhajoen tyttö olisi lähes naapurista, mutta äänestän silti Kirsi-Katinkaa. Hyvä, että hän selvisi ehjin nahoin!

  VastaaPoista
 36. Ihana :D
  Voittaja on ilman muuta numero 1 Kirsi-Katinka! Niin sisukas, koki kovia kauhean vuorigoira käsittelyssä ja on edelleen hyvin edustavan näköinen :)

  VastaaPoista
 37. Voi kauhistus onneksi Kirsi-Katinka selviytyi säikähdyksestä moisesta hyökkäyksestä. Mutta julkisuuteen astuessaan on toki oltava valmis myös ikäviin tilanteisiin.
  Oma suosikkityttöni on tyttönumero 2 Mai. Monipuolisia ja kauniita tyttöjä toki kaikki.

  VastaaPoista
 38. Haluan antaa kannustukseni numero 2 Mai.
  Selkeää missityyppiä

  VastaaPoista
 39. Ihana kilpailu! Oma suosikkini on numero 4.Onhan hän käytännönläheinen ja topakantuntuinen neito! TuijaA

  VastaaPoista
 40. Vaikea valinta, niin ovat upeita kaunottaria kaikki! Päädyin lopulta missi nro 1, kun hän tykkää leipomisesta kuten minäkin.

  VastaaPoista
 41. Aivan selvä valinta, Missi 1 mikä sulotar. T.Päivi S

  VastaaPoista
 42. Annan ääneni Kauhajoen tytölle. Ihania maatuskoja!

  VastaaPoista
 43. Aivan ihastuttava missikisa... kasvoissa on jotain iloista meininkiä Liljalla. Annan ääneni numero 4. Terveisiä täältä maaseudulta ja onnea kaikille ihanille kisailijoille.

  VastaaPoista
 44. Voi ihanuus mikä missikisa täällä onkaan :)
  Kyllähän minun keski-suomen-tyttönä pitäisi tietysti äänestää toista samanmoista, eli tuota Keuruun likkaa Kirsi-Katinkaa ... mutta kyllä se on tuo Liljan hymy mikä valloitaa, hän on niin luomulikka ja iloinen ihminen, rehellinen hymy ja suora katse, Ja kapiopitsien virkkaus on sellaista hommaa, että minun ääni menee siis numero 4:lle eli Liljalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja siksikin vielä lisäbointsit Liljalle joka urheasti uskalsi pelastaa kilpakumppaninsa pedon kidasta. Liljassa on rehtiä maalaishenkeä, että kaveria on autettava!

   Poista
 45. Minun ääneni saa pedon suusta pelastunut Kirsi-Katinka, joka ei liene väristään huolimatta aivan "vihreä" voittonsa jälkeen kuuluisuuden valokeilaan sukeltaessaan ;)

  VastaaPoista
 46. Aivan ihastuttava missikisa... kasvoissa on jotain iloista meininkiä Liljalla. Annan ääneni numero 4. Terveisiä täältä maaseudulta ja onnea kaikille ihanille kisailijoille.

  VastaaPoista
 47. Ehdottomasti numero 4. Aivan ihana! :)
  t. Jaana

  VastaaPoista
 48. Suosikkini on Nr. 4. Hänen jalkansa pysyvät maan pinnalla, vaikka tulisi kuuluisaksi!

  VastaaPoista
 49. Numero 3, loistavan oranssinen ja samoja harrastuksia kuin itsellänikin!

  VastaaPoista
 50. Äänestän nro 1 eli kirsi-Katinkaa! Ihailen hänen mainiota kykyään palautua järkyttävistä tilanteista. :)

  VastaaPoista
 51. Minun suosikki on numero 5. Ihastuin tytysen raitahameeseen ja tietysti neitosen kauneuteen.

  VastaaPoista
 52. Tyttö numero 4 on suosikkini, niin raikkaan punaposkisen maalaistytön näköinen. onnea kisaan

  VastaaPoista
 53. Lilja nro 4 on ehdoton suosikkini! T. Kaisa

  VastaaPoista
 54. Isabella on minun suosikkini. Jotenkin niin pirtsakka:)
  T. Pirkko, joka on seurannut blogiasi jo jonkin aikaa. Olen vasta alkanut tilkkuilun.

  VastaaPoista
 55. numero kaksi eli Mai saa minun ääneni. Kiva blogi sinulla. täytyy laittaa seurantaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!