sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Iloista meininkiä...

ainakin tässä "Pikkunaisia"-veskassa.


Olen jo pitkään katsellut tuon lähi-Fidan käsityötarvikkeiden osastoa ja toivonut löytäväni jonkun kauniin tai hauskan risti- tai jokupisotyön. Eilen kaupunkimatkan päätteeksi onni potkaisi! Tämä jonkun ihanaisen vinopistoilla tekemä pupu hyppäsi melkein syliini.  Näin se samantien osana pientä laukkua.Veskan takapuoli on tuota vetoketjun yläpuolella olevaa ruutukangasta. Vetoketjuun laitoin punaiseen nauhaan pienen palleron, josta voi kiskaista vetskarin auki.


Vuoreen (sininen) kiinnitin pienen vaalean taskun. Tuo ruutukangas on taskunsuu.


Annoin veskalle nimeksi Pikkunaisia, koska aika harva isonainen suostuisi tätä käyttämään. Hihna saattaa vielä muuttua. Tuo letitetty ei oikein vakuuta minua ja varmaan surautan siihen ihan tavallisen sinisetä kankaasta.  Veskan koko on 15 cm x 18 cm, suurin piirtein. 

Olin aamulla tyttären korismatsissa ja ottelun päätytyyä tyttären poikaystävällä oli yllätys. Hän tuli matsiin hieman myöhemmin ja syykin selvisi. Hän oli käynyt salaa kukkakaupassa ja kaivoi jostain takkinsa uumenista kimpun ruusuja ja jakoi koko joukkueen naisille ruusut. Naisten ilmeet olivat tosi iloiset ja yllättyneet, taisi siellä jollekin tulla muutama kyynel silmäkulmaan. Pelaajia oli vain 8 ja ruusuja 10. Myös minä ja toinen katsomossa istunut äiti saimme ruusut.  Aikamoinen prinssi, kyllä tuollainen kelpaa vävyksi! 


Saamani punainen ruusu näyttää kuvassa sekavalta, mutta oikeasti on oikein kaunis!
Näiden ruusujen kera 
Oikein hyvää Naistenpäivää!
Myös pikkunaisille!
20 kommenttia:

 1. Oi kuinka sulonen laukku ♥ Ja kuinka huomaavainen vävypoika sulla on :)

  VastaaPoista
 2. Söpöläinen laukku ja kiva ylläri korismatsin päätteeksi:)
  Hyvää naisten päivää sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Tosi suloinen pikkulaukku jollekin suloiselle Pikkunaiselle. Kyllä tuollaisesta vävypojasta kannattaa pitää kiinni :) Hyvää naisten päivää sinne pääkaupunkiseudullekin!

  VastaaPoista
 4. Aika ihana vävykokelas sinulla:) Olen kyllä seurannut että nykyajan nuoret miehet ovat jotenkin huomaavaisempia kuin heidän isänsä;)

  VastaaPoista
 5. Upea laukku! Hienoa, että olet antanut työläälle, mutta ah, niin aliarvostetulle kanavatyölle uuden elämän! Luulen minäkin, että sininen kantohihna sopisi paremmin. Ja kantaisin tätä laukkua mielelläni, mutta minä olenkin aika lyhyt. Hyvää naistenpäivää! Hieno vävykokelas!

  VastaaPoista
 6. Kiva laukkuidea! Ja kivalta kuulostaa vävykokelaskin ;) Hyvää naisten päivää sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Voi mitä kaikkea ihanaa on blogisi täynnä. Miten kummassa en tänne ole aikaisemmin eksynyt? Mukavaa päivänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Ihana laukku, sopii näin pääsiäisen alla käytettäväksi, isommankin ihmisen. Vävykokelaasi vaikuttaa oikein reippaalta.

  VastaaPoista
 9. No just, kyll tollanen ehdottomasti kelpaa vävyksi! Hieno nuori mies.
  Niinpä, toisen turha on toisen tarve, eli kivat veskan teit löydöstäsi. Noit pistelyjä silloin tällöis tosiaan tulee kirppiksellä vastaan, joko valmiita tai vielä vähän keskeneräisiä. Mutt hyvä ku ne päätyy kirpulle eikä suoraan roskikseen.

  VastaaPoista
 10. Olisiko ihan Pupu Tupuna! Onpa se soma pikku kassi. Kylläpä on ajattelevainen nuori mies !

  VastaaPoista
 11. Soma laukku on! Upea vävykokelas - ei kasva joka oksalla! (Toivottavasti meillä kasvoi...iik, son myähästä ny)

  VastaaPoista
 12. Onpa suloinen laukku! Itsekin katselen kirppiksillä kanavatöitä sillä silmällä, että niistä saisi koristuksia laukkuihin tai tyynynpäällisiin.
  Mukavaa naistenpäivän myöhäisiltaa!

  VastaaPoista
 13. Kylläpäs oletkin saanut napattua iloisen pupun pussisi kaunistukseksi. Onko pääsiäispuput jo liikkeillä kepposineen. Hurmaava vävykokelas!

  VastaaPoista
 14. Eipä mulla uusia sanoja näiden muiden antamien lisäksi, yhdyn edellisiin.

  VastaaPoista
 15. Aivan mahtava uusi elämä ristipistotyöllä :)

  VastaaPoista
 16. Loistava idea käyttää kirjontatyötä noin! Saako ideaa käyttää? Mulla olisi parikin ristipistotyötä, jotka voisi sopia laukkukäyttöön. Ihanaa, kun ihmiset on niin kekseliäitä :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!