lauantai 8. joulukuuta 2018

joulukalenterin 7. luukussa on...

... niitä mittanauhoja!
Jo kolmannen kerran Helena osuu oikeaan, onnittelut hänelle!


Kaikkein paras mittanauha on tuo keltainen 3 metrin nauha, jossa on sentit ja tuumat. Lea tätä jo aiemmin arvaili, mutta nauhojen koti on vasta tässä laatikossa.


Helena sanoi kommentissaan, että mittanauhoja täytyy olla useita, sillä ne voivat jäädä kankaiden väliin. Totta! Ja muutaman lyhyen nauhan olen sitten leikkurilla katkaissut. Melkein peräkkäisinä päivinä vielä. Tämä "rullamitta" ei jää kankaiden väliin tai jos jää, niin on helppo huomata.Olen saanut sen ystävältä tuliaisena ehkä Espanjasta ainakin parikymmentä vuotta sitten ja ei ole hävinnyt!


Tämä seuraavan laatikon kangas on myös ihanaa retroa.
Arvaa sinä mitä siellä on ja samlla voit miettiä, minne kummaan olen kaikki 4 liimaani laittanut! Olen niitä etsinyt, mutta e vaan löydä. Muistan, kuinka kerran kun siivosin, laitoin ne johonkin ja ajattelin, että tämä on näille hyvä ja looginen paikka. Tästä ne löytyy aina. Olen hieman ihmeissäni, että mikä se looginen, helposti mieleen tuleva paikka on.

Rattoisaa lauantai-iltaa!


5 kommenttia:

 1. Minä en meinaa keksiä oikeita sisältöjä ja pari laatikkoa jäi kokonaan välistä. Tässä laatikossa varmasti on pikapaltetta :)

  VastaaPoista
 2. Olisi näköjään kannattanut jatkaa toistamalla mittanauhaa, kun sitä tarjosin jo ensimmäiseen luukkuun. Lankarullia ei ole tainnut vielä olla, joten tässä nyt varmaankin. :=D

  VastaaPoista
 3. Tuo keltanen mitta on ihan paras juuri noiden tuumien takia. Olisko seuraavassa ratkojia :)

  VastaaPoista
 4. Jos tässä olisi niitä nauhan/nyörin-sulkijapampuloita. Kun laatikon kannessa samaa muotoa muistin tueksi. Ja niitä pampuloita voi käyttää kuusessakin.

  VastaaPoista
 5. Tuo looginen paikka on mullakin usein hukassa:) Olen todennut että ei juurikaan kannata vaihtaa tavaroiden paikkoja mihinkään ei ainakaan niihin loogisiin, ainakin jos aikoo löytää jostain jotakin;)
  Saumanavaajaa nyt taas ehdotaan laatikosta löytyvän. Jossainhan senkin paikka on:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!