torstai 13. joulukuuta 2018

joulukalenterin tärkeät tavarat

Kaksoisvoitto!

Tällaista ei ole aiemmin sattunut, että kaksi ihmistä arvaa oikein.


Olen kirjoittanut laatikoston karttaan, että tämä laatikko sisältää hienoja kangasnappeja. Ihan noilla sanoilla ei kumpikaan arvannut, mutta Tilkkuilo oli veikannut koristenappeja ja Anni nappeja. Minun mielestä molemmat on oikein. Tai kumpikaan ei ole väärin ; ). Laitathan Anni osoitteesi jouluun mennessä, Tilkkuilon osoite minulla onkin.


Seuraavana on vuorossa perhoslaatikon tavarat. Mitä ihmettä siellä on?
Perhoskangas on kaunista, kauniimpaa kuin jotkut rumat perhoset. Tänään oli vuoden viimeinen kilta-ilta. Syyringin naiset ovat olleet ahkeria ja kun laitoimme kaikki nuppupeitot yhteen kasaan, niitä tuli 40 kpl!
Kuvassa peitoilla on päällystetty 6 pöytää ja tuon ympyrän sisällä oleva keltainen peitto on minun. Kuvan tumma hahmo on pakkotaideteos, koska en ole kysynyt tumman haarniskan takana olevalta lupaa julkaista hänen kuvaa.

Helenan blogissa näin joskus iloisen kukan, joka jäi mieleen. Kävin sitä uudelleen katsomassa ja koska ohjeetkin oli tarjolla, tein kokeilun.
Tämähän on neulatyyny ja hyvä sellainen, koska siihen mahtuu paljon, paljon nuppineuloja.


8 kommenttia:

 1. Klipsuja arvelen siellä olevan:)

  VastaaPoista
 2. Olisikohan seuraavassa luukussa mangneettilukkoja, arvailee Salme

  VastaaPoista
 3. Koska on noin kaunis kangas niin sisältönä on jotain millä tulee kaunista jälkeä eli siellä on erityisiä käsintikkauslankoja.

  VastaaPoista
 4. No nyt se meni nappiin! En keksi mitään perhosiin liittyvää niin veikkaan sormustimia. Hienosti olette tehneet iloisennäköisiä nuppupeittoja! Niin kiva antaa eteenpäin. Pitää ottaa teistä mallia.

  VastaaPoista
 5. Pampuloita ja takana kerä lippunarua korkealle
  pyrkiviä perhosia varten.

  VastaaPoista
 6. Jospa siellä olisi nyt tavallisia nappeja. Hyvä, että joku on käyttänyt neulatyynyn ohjetta. Kauniita nuppupeittoja.

  VastaaPoista
 7. Olipas kerrankin onnea arvauksessa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!