lauantai 20. helmikuuta 2010

aplikaatioita ja kömpelökirjailua


En ole aikoihin tehnyt yhtään pussukkaa. Nykyään hyvinkin nuoret tarvitsevat oman toilette-pussukan. En yhtään muista, minkä ikäisenä itse sain ensimmäisen meikkipussin. Enkä muista minkälainen se mahtoi olla. Ricilsin kakkumaskara, tuo tärkein meikkitavarani taisi keikkua jonkun hyllyn kulmalla ilman sen kummempaa säilytyspaikkaa. No tämän saaja ei ihan lähiaikoina ripsiväriä tarvitse, luulisin.


Yllätyin itsekin, kun huomasin aplikoivani herttaisia kuvia, onko tämä nyt Sue vai Sally, hieman itselleni vieraalle kankaalle.



Toiselle puolen samaa teemaa. Koska kuviot tulivat huonon suunnittelun (vai oliko sitä lainkaan?) takia liian ylös, jouduin parantelemaan kokonaisuutta kömpelökirjonnalla. Laittelin hieman kukkia ja maisemaviivaa. Ainoita pistoja, jotka hallitsen.



Kuvat ovat japanilaisesta laukkukirjasta.



Oho, taustaan on syystä tai toisesta tullut hieman kansion tekstitietoja, vaan ei haittaa. Hankin ensimmäiseen toilettepussiin myös hieman sisältöä, josta voi päätellä kyseessä olevan hyvin nuoren henkilön. Sivulla näkyvät lankarullat on kyllä mun, eikä kuulu näihin tarvikkeisiin!



Tämän 1,5 kk vanhan neidin vanhemmille tein kortin. Ensin mielessä pyöri vauvanvaunut tai pyykkiä narulla, mutta päädyin kuitenkin kukkakorttiin. Kukassa näkyvät pienet täplät ovat oikeasti hopealankaa, samoin kukan reunalla kulkevat ompelukset. Eli luonnossa kukka on paljon kauniimpi hopealankoineen! ; ) niin kuin kaikki aina on ; )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!