lauantai 5. joulukuuta 2015

5. joulukuuta

Aika vaikea uskoa, mutta meillä on nyt poro! Ja poro toi myös lumisateen tullessaan. Eikä kyseessä ole mikään Petteri punakuono vaan ihana Punainen poro. 


Rakastuin Tejen tekemään porotyynyyn ja hän laittoin blogiinsa  Nero´s Post and Patch  selkeät ohjeet poron tekemiseen. Teje on käyttänyt samaa blokkia ihastuttavassa North Star-työssä.

 

Tyyny on aikalailla senteissä 50 x 50, mutta minulla oli vapaana ainoastaan tyyny kokoa 50 x 60 ja siksi tämä on hieman pullea poro.


Tikkasin DMC-langan 2 säikeellä harmaalle taustakankaalle lumisadetta. Jokseenkin helppoa, koska tässä kuvataan sekavaa lumipyryä. Päällisen takana on bambuinen vanu. 


Punainen poro viihtyy nojatuiolin lisäksi hyvin sohvallakin vanhan tähtityön viekussa. Me viihdytään aikalailla samoissa paikoissa. Hopeaporot ihmettelee tätä uutta tyyppiä. Kuulin, kun ne jupisi, että miten joku voi olla noin p u n a i n e n!
Minusta tämä porotyyny on niin ihana, että haluaisin vain pötkötellä sen kanssa tuossa sohvalla. Otan sen varmaan yöksi viereeni, koska muut porot saattavat potkia uutta tulokasta kovilla sorkillaan. Ja Punainen saattaisi mennä ihan shokkiin. 


Mutta en nyt vielä ehdi, koska meillä on viikon päästä tulossa Töölön Tilkkupajan Soilen ja Tilkunviilaajan kanssa joulumyyjäiset. 

14 kommenttia:

 1. Mahtavan hieno poro! Ei ihme, että toiset katsovat sitä alkuun hieman ihmetellen.

  VastaaPoista
 2. Lumipyrytikkaus on kiva idea:)

  VastaaPoista
 3. Oi, kaunis poro! Kiva jouluinen piriste sohvannurkassa! Ihailin tuota samaa mallia mutta ehkä ensi jouluksi sitten...

  VastaaPoista
 4. Ompa kaunis porotyyny ja sopii niin hienosti tuon varsin upean tähtipeiton kanssa.

  VastaaPoista
 5. Söpö porokaveri sinulla! Muistan tuon kauniin tähtityön blogistasi!!
  Pääsisipä tuolloin Helsinkiin ja joulumyyjäisiin...

  VastaaPoista
 6. Kiva tuli porotyynystäsi. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Kaunis tuo sinun kokonaan punainen porosi. Upea on myös peitto tyynyn kaverina.

  VastaaPoista
 8. Kaunis porotyyny lumisateineen.
  Tuohon on hyvä käydä ottamaan torkut.

  VastaaPoista
 9. Voi että on upeita porotyynyjä. Ja kiitos ohjelinkistä, tuon teen kyllä.

  VastaaPoista
 10. Hei Marle! Voi etta on ihana etta teillekin tuli Petteri Punakuono! On se hauskan nakoinen! Kiitos linkista! Olen jaanyt paitsi monesta jutusta - mikseivat ilmaantuneet lukulistaani?! Terveisin Teje

  VastaaPoista
 11. Poro-tyynystä tuli niin suosikki, että sille on tulossa kaveri. Kiitos ohjeesta! Oops, joskus käy niin, että joku putoaa, mutta tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!