tiistai 5. elokuuta 2014

Määki ja Honey

Tässä blogissa taitaa olla vuoron perään joko kasseja tai toiletlaukkuja. Nyt on siis toilareiden vuoro. Pienet ensin!


Pikkuisen nimi on Määki. Kokoa on 11 cm x 18, suurinpiirtein. Ja nimi avautuu tuosta alemmasta kuvasta, jossa Määki poseeraa yhteiskuvassa Honeyn kanssa.
Honey sai nimensä mansikkakaitaleesta. Mansikat ei ihan riittäneet Suonenjoki-nimeen. Kokoa Honeyllä on 15 cm x 22 cm. Pienemmässä ei ole taskua lainkaan,mutta vuori on iloisen pallollinen. En vaan muistanut siitä kuvaa ottaa ja eihän se oikeesti niin tärkeää olekaan. 

Töissä olen jo toista viikkoa loman jälkeen. Ensiviikolla alkaakin taas uudet lomaviikot! Ihanaa pitää lomia pätkissä. Tuntuu, että olisin ollut paljon enemmänkin lomalla. 

Olen välillä kirjoitellut tähän käsityöblogiin hieman ohi aiheen meneviä juttuja, kuten tuo kamalan pitkä pölinä Ilomantsin reissusta. Nyt siihen tulee loppu. Tämmöiset muut turinat ja tarinat kuvineen menee suoraan uuteen blogiin ihan kiva paikka ja tämä blogi yrittää pysyä ihan vaan saumoissa ja niiden varoissa, pistoissa ja niiden pituuksissa. Suunnilleen. Ihan kiva paikka hakee vielä muotoaan, mutta eiköhän se pikkuhiljaa löydä tyyylinsä.

12 kommenttia:

 1. Olisihan tuo Laten näköinen lamponen voinut esiintyä suuremminkin. Nättejä pussukoita/toilareita.

  VastaaPoista
 2. Kauniit pussukat, jälleen kerran!

  VastaaPoista
 3. Hauskat nimet toilareilla ja muutenkin mukavan näköisiä molemmat!

  VastaaPoista
 4. Pitääpä muistaa noi toilari nimet :) Kauniita toilareita ja siististi tehtyjä vuorineen päivineen :) Mukavaa ensi viikon lomajaksoa. Minun lomat on kohta pidetty ja arki kutsuu!!

  VastaaPoista
 5. Miten olet ehtinyt toilata vaikka olet töissä, musta tuntuu että tässä lämmössä ei jaksa duunin jälkeen yhtikäs mitään, nukkuminenkään ei meinaa onnistua :o)
  Hienot toilettiväskat olet kuitenkin tehnyt ja määki tykkään hunajasta...öhöm
  Hyvää lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah-haa! Tuota en tullet ajatelleeksi, mutta kukapa ei tykkäisi ; )

   Poista
 6. Onpa kauniit väritykset pussukoissasi!

  VastaaPoista
 7. Kivat on pussukat ja mukavaa lomaa myös.

  VastaaPoista
 8. Hienosti pysyy kuosissaan kauniit ja topakat toilarisi toisin kuin lämpöhalvausen saanut kynttilä.. Tykkään molemmista, Määki näyttää tyytyväiseltä vihreällä laitumellaan ja Honey-mansikkaherkku maukkaalta vattupuskassaan.

  VastaaPoista
 9. Herkullinen on mansikkatoilari, mutta kyllä Määki vetoaa tänne Turun puoleen. Juttujasi on hauska lukea - kirjoittele vaan lisää :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommentistasi:)
  Samoilla linjoilla mennään, ajattelin myös että mitäpä jos jättäisin taskun ulkopuolelle kun se siihen tuli ommeltua mutta tässä se olisi jättänyt kauniin kuvion piiloon, seuraavalla kerralla sitten:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!