sunnuntai 17. lokakuuta 2010

laiskuuden vaivaama


Kesällä innoistuin virkkaamaan perspitsoja ja sainkin kolme valmiiksi. Tai sain tämän neljännenkin lähes valmiiksi, vain taustafleece puuttui. Nyt ihan väkipakolla otin itseäni niskasta kiinni ja yhdistin päällisen ja taustan.



Ompelukoneella en ole  istunut muuten kuin tilkkukurssilla. Saimme kaavat muutamiin lehtiblokkeihin ja tein niistä toisen. No mitäs minä tällä blokilla teen? Mietin, ja päädyin kokoamaan ruskeista kankaista jonkinmoista laukkua lehtiblokin ympärille. Saa nähdä, koska valmistuu.



Kiltaillassa saimme ihastella Pisto-ryhmän kissa-aiheisia töitä. Ihan itseänikin alkoi haluttaa tehdä jokunlainen kissatyö. (Ja mielikuvituksissa olen tehnyt jo monta työtä!) Nämä pistolaiset ovat kyllä taitavaa porukkaa! Muutamia töitä piti katsella ja tutkia pitkä tovi.


Siivoilin eilen parveketta. Jänön selässä oli kesällä orvokkeja, jotka oli haihtuneet jonnekin. Laitoin tilalle kanervan ja jänön sängylle kyyhöttämään.



Tämä kuva on otettu niin, että sänky on parvekkeella olevan säilytyslaatikon päällä, ei lattialla. Näin muuten punatulkun. Se oli talitiaisen kanssa kahdestaan liikkeellä. Kovasti nokkivat kävelytieltä jotakin. Onkohan punatulkut yksinäisiä lintuja, kun viime talvenakin näin vain yhden ja sekon oli yksin. Yleensähän monet linnut on isoissa porukaoissa. No, mene ja tiedä noista linnuistakaan mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!