sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

jämäpaloista

Mökkinaapurini Anni toi viimeviikon sunnuntaina pienen pussillisen kankaita, joita hän ei enää tarvinnut. Hän aikoi heittää ne roskiin, mutta ajatteli kysäistä, josko sattuisin tarvitsemaan. No en varsinaisesti tarvinnut, mutta eihän hyviä kankaita voi heittää roskiin. 


Tuolla punaisella Anni on päälystänyt joskus heidän ruokapöydän tuolit. Niistä sain mukavasti kaksi pussia ja raitakankaasta tuli sopiva vuorikangas.


Toinen pariskunta syntyi kauniista raidallisesta kankaasta.


Tätä kangasta riitti vielä vetskaripussukkaan. Laitoin koristeeksi polvikenauhoja, jotka olin jo laitanut tarpeettomina kirppistavaroihin.
Vein nämä kaikki takaisin mökkisaareen ja palautin kankaat valmiina tuotteina Annille. Silloin tällöin on käyttöä tämmöisille pikku jutuille. Jos jollain on esim.nimpparit, voi pussukkaan laittaa kynttilöitä, kahvipaketin, keksejä tai mitä nyt sattuu olemaan.


Eilen pidettiin oli lettukestit.

Tässä kerran ajelin fillarilla ja päädyin heti kohta johonkin tapahtumaan. Se oli suunnattu lapsperheille, mutta pongasin sieltä heti pari mielenkiintoista juttua.


Tämmöiset satuaiheiset kengät ovat aivan ihanat!

Pidän pyöräilystä ja erilaisista fillareista. Siksipä toinen ihana juttu oli tämä fillari. Ja myös taustalla näkyvä musta fillari, jonka "lastenkuljetuskaatikko" oli muutettu kaupan tiskiksi.Pyörä oli kauttaaltaan päällystetty postimerkeillä. 

Fillarin omistivat Jaana ja Jake, jotka tekevät mm. koruja fillarin osista. Ostin itselleni varaventtiilit! 


Nämä on siis niin ihanat korvikset. HienoStellassa myydään myös ketjuista tehtyjä koruja.

Paikalla oli myös uusi fillarikirjasto.Mökkimatkalla otettuja muutamia kuvia. 


 Taivalla oli monenlaisia lintuja.


Tyylikkäät hattupäät.


Sympaattinen, hieman räjähtänyt kompassintarkistuspaikka.
Tässä on joka vuosi lokilla pesä.

Hyvää alkavaa viikkoa!9 kommenttia:

 1. Kivoja pusseja! Noitahan voi todellakin käyttää melkein mihin vain.

  VastaaPoista
 2. Pussukkasi ovat kyllä ihania, ihailen taitoasi taas kerran. Inspiroiduin myös. Ompeliskohan ensi viikolla äidin luona, jossa olisi ompelukone???

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä nyt hyviä kankaita roskiin... kivat pussukat teit ja niitähän aina tarvitaan.
  Hienot lasten kengät!

  VastaaPoista
 4. Varaventtiilit on huisin hieno idis!
  Paljon oot taas nähny, tehny ja kokenut.
  Heleätä heinäkuuta!

  VastaaPoista
 5. voi,että on kauniit nuo pussukatkin. Varsinkin ylimmät punaiset ja sitten se vetskarilla varustettu ja kyllä ihan kaikki. Mä en ymmärrä miten ihmeset aikoo heittää roskiin kaikkee tarpeellista!
  Kiva tapahtuma näkyy olleen.

  VastaaPoista
 6. Kivat pussukat!! Oli varmaan mökkinaapuri mielissään kun sai noin iloisen yllätyksen. Osaajat taikoo pienistäkin palasista vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 7. Hyva, etta sulla on varaventtiilit mukana, jos meinaan sattuu tarvitsemaan. Loisto-ostos!

  VastaaPoista
 8. Hei Marle! Voi hurja - olipa hauska posti! Ei kankaita roskiin! Tuli tosi hienot pussit! Lettuja - ihanaa, ajattelin just viime paivina enka saanut tehtya! Ja fillari ja saappaat aivan mahtavia! x Teje

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!