keskiviikko 21. marraskuuta 2007

pari mokaa ja muuta kivaa


Jihuu! Eilen sain heitettyä kamalan suuret tossut ja laukun pesukoneeseen ja jännittelin siinä, että mitä sieltä tulee. Tossut on aika ok. Tosin niihin aion vielä neulahuovuttaa jotakin piristystä, ehkä valkeita kukkia.


           


Kuvassa ne on hieman vinkuralla, kun en laittanut mitään sisälle kuivumisen ajaksi. Siis unohdin. Laukusta tuli aivan kamala! En tiedä mitä sille tekisin, jotta siitä tulisi jotenkin siedettävä. Se on niin epäsuhtainen, aivan liian matala leveyteen nähden. Ihme, että nuo tossut tulivat oikean kokoisiksi. Edellisen postauksen mallitilkusta laskeskelin silmukoita ja senttejä. Samalla tavalla laskin laukunkin koon, mutta pieleen meni. No ei se erityisemmin harmita, kun nuo tossut olivat tärkeämmät, laukku ihan höpöhöpöä. Huovutusneulojakin olen jo ostanut. Älkää nyt repeilkö, tässä tämä laukku on koko komeudessaan! Korkeutta 19 cm, mutta leveyttä onkin sitten ahlhaalla 36 ja ylhäällä 34 cm. Tässä voi kantaa kilon spgettipakkauksen kautasta, ei muuta.


             


Ruma kuin mikä, ei voi muuta sanoa. Kuuluu osastoon mokat. Toinenkin moka sattui. Virkkasin salomoninsolmuilla kaulaliinaa äidiltä saamistani langoista. Kun kerä loppui, nappasin äkkiä pussista uuden sitä sen kummemmin katsomatta ja kun tyä oli valmis, huomasin, että jatkolanka ja hapsut tuli tehtyä hieman kiiltävästä, semmoisesta kullanhohtoisesta langasta! Ei haittaa, mutta en kyllä anna sitä kummitytölle, kuten olin ajatellut. Selitykseksi tähän mokaan sanottakoon, että katsoin samalla jännää leffaa ja toinen selitys on , että en tiennyt niitä lankoja olevan kahden laisia.


            


Kuvan pipo on Modan pitsineulepipo, nyt ruskean ja beigen sävyisenä. Lankana Alpakka. Tästä tuli paljon parempi kuin edellisestä, paitsi värit. Harmaa-valkea yhdistelmä on väreiltään mieluisampi.


Nyt odottelen innolla perjantaita, koska aion koko päivän luuhata Kädentaitomessuilla. Leikkasin oikein Kotiliedestä alennuskupongin sisäänpääsyä varten. Kun sanoin miehelleni, että menen messuille perjantaina heti aamusta ja mainitsin siinä samalla, että ne on sunnuntaihin asti. Hän katsoi hölmistyneenä ja kysyi, että et kai sä siellä koko viikonloppua ole. Harmi etten voi olla, kun lauantai ja sunnuntai on työpäiviä!  Olen hiippaillut monissa blogeissa tutkailemassa, josko joku on käynyt Tampereen messuilla ja mitä kivaa sieltä on löytynyt. Kaikenlaista on bloggareiden kasseihin kadonnut. Olen tässä psyykannut itseäni, että kaikkea kaunista ei tarvitse omistaa eli jos näkee jotain hemaisevaa lankaa, ei saa ostaa, jos ei tiedä mitä siitä tekee. Tämä omatoiminen psyykkauskurssi on vielä pahasti kesken, mutta onhan tässä vielä pari päivää aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!