Näyttelyt

maanantai 15. syyskuuta 2008

koiran kauppakoppa


Täällä ei nyt oikein mikään homma edisty, koska olen saanut kamalan nuhan (+ kuume + yskä). Tuskin kysymys on mistään heinänuhasta, jonka olisin tuolta Heinäladosta saanut. Vaikka en aio täällä esitellä Sukkasatoa, niin laitan kuitenkin kuvan viimeisistä valmistuneista sukista. Lähinnä siksi, että ne on kuvattu yhden keskeneräisen tilkkutyön päällä.


   


Valmiiksi olen saanut kahvipussikopan koriskaverille ja Ukollakin on oma pieni kauppakoppa. Sen olen tehnyt koiranruokapusseista. Tuoksuu koiran nenään varmasti paremmalta kuin kahvi. Olen toki pessyt pussit, mutta kyllä koiran tarkka nenä varmasti jotain hajujäämiä haistaa. Kuvatkin sopivat koiralle kahvipusseja paremmin. Ja säästyihän siinä luontoakin, kun ei tarvinnut viedä pusseja roskiin.


  


Ukko kantaa koppaa mielellään ja ymmärtää, että kun otetaan koppa ulos mukaan, ollaan menossa eläintarvikekauppaan ostoksille.


  


Koppa on kooltaan juuri Ukolle sopiva; korkeus 13 cm, leveys 18 cm ja syvyys 11 cm.Yritin saada mahdollisimman paljon koiran kuvia näkyviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!