tiistai 23. syyskuuta 2008

pullopostia


Kovin on mennyt laiskaksi tuo ompelupuoli. Sukkia on tullut neulottua, niihin on oikein himo! Pari patalappua sentään on tullut valmiiksi. Tällä kertaa täytyi tehdä pullon muotoisia, koska ne menivät palkinnoiksi viime lauantain pullo-bileiden tietokilpailuun.
Molempiin on alas kirjailtu käsin pullo & pantti oy, joka on meidän kuvitteellinen firma. Sen juhlia lauantaina vietettiin mökillä ihanassa ilmassa. Ruskea pullo on Remu Marttia ja vihreästä näkeekin lukea tekstin. Afrikkailaisen neitosen olen kirjonut koneella ihan vapaasti, samoin tekstit.


Ukon silmän kanssa tuli hieman takapakkia. Viime keskiviikkona oli tikinpoisto, jossa kävikin ilmi, että yksi tikki oli ollut luomen alla hieman lenkillä. Tämä oli sitten aiheuttanut 6 mm haavan silmän pintaan. Silmätipat vaihdettiin uusiksi ja niitä nyt tiputellaan 4 kertaa päivässä, lisäksi tuli kipulääkitys kahdesti päivässä. Huomenna on jälleen tarkastus ja ainakin minusta näyttää siltä, että haava on lähtenyt paranemaan.Tässäpä Ukko hymyillen katselee joessa uivia sorsia. 


Samalla kävelyreissulla joen toisella puolen meni toistakymmentä ratsastajaa. Upean näköistä, kun hevoset ratsastajineen menivät peräkkäin. Ihan tuli semmoinen villin lännen tunnelma.Lisäksi muutama kaunis syksyinen puu.

Rakastan syksyä!


Kaikkia sen värejä ja tuoksuja,


hämäriä iltoja, tähtitaivasta ja  kuutamoa.


Kirpeitä aamuja ja usvaisia iltoja.


Olen syysihminen.


Edit 30.9.2008.


Kiitos kaikille kommenteista ja Ukko kiittää kaikkia häntä "rapsuttaneita". Tuohon syksyn ylistykseen lisättäköön, että olen syntynyt syyskuussa ja asun Syystiellä, vaikka talon virallinen osoite on ihan muuta. Myös tytär on syyskuun lapsia ja mies lokakuun poikia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!