torstai 11. joulukuuta 2008

11. luukku


Mietin, voinko lainkaan laittaa tätä työtä joulukalenteriin, koska se ei ole täysin omien kätteni töitä. TilkkuSadun muffinsi-blokkien vaihdossa sain nämä neljä blokkia. Halusin käyttää ne hyödykseni ja tein niistä keittiöön säilytyskopan.


Nämä blokit on tehnyt vasemmalta oikealle Satu ja MillamNämä taas puolestaan Kati ja Irma.Vuorina on puuvilla ja välissä joku tekokuitu-tönkkö-vanu. Vuorikankaasta laitoin pienen reunuksen niin alas kuin ylöskin hieman "kokoamaan" työtä. Jokaiseen blokkiin tikkasin käsin reunusneliön ja tikkaus kulkee myös muffinssin ympäri. Tämä koppa sopii niin hyvin keittiön kapealle hyllylle ja siinä voi laittaa tarjolle vaikka muffinsseja. Jos joskus innostuini niitä tekemään!


Tällä kertaa kopassa on mandariineja ja appelsiineja.Kiitos Millamille, Satulle, Katille ja Irmalle että sain näin mieluisan esineen koottua keittiötä somistamaan.


Harmillista, mutta jouduin laittamaan kommentteihin sanavahvistuksen. Aika paljon oli tullut roskapostikommentteja. Toivottavasti jaksatte kuitenkin laittaa kommenttejanne, (koska niitä on niin mahdottoman mukava lukea) vaikka tuo sanavahvistelu viekin hieman aikaanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!