keskiviikko 30. joulukuuta 2009

joulun jälkimaininkeja


No jo on jouluista päästy ja huomisiin bileisiin on jo tarjoilut hyvässä mallissa. Esittelin tyttärelle Jouluna servettikorttitekniikkaa ja hän innostui sitä kokeilemaan. Hän hieman teki syvyyttä kuviin mustalla tussilla rajaillen kuvia.
Yläpuolen kortti meni hänen serkulleen, joka sai tänään tyttövauvan, joten vuodesta tulee varmasti jännittävä.Sain joululahjaksi mm. porakoneen. Viime kesä menikin hieman pilalle, kun oma kone ei toiminut ja täytyi koko ajan lainailla naapureilta. En kyllä käsitä, mihin sitä masiinaa aina niin paljon tarvitsen, mutta paljon kuitenkin ruuveja tuli laiteltua. Nyt minut voi hälyttää aina, jos tarvitaan ruuvausta tai porausta.Saimme tyttäreltä hienon sarjakuva-albumin, jonka hän oli itse tehnyt. Ihan luvalla laitan muutaman kuvan. Albumi on tosi hienosti tehty. Hän on taitava piirtämään ja tekstit ovat nasevia.

Saa nähdä käykö näin. Keväällä tulee kolme vuotta täyteen Ruotsissa opiskelujen parissa ja valmistuminen häämöttää.


Joulupäivänä oli hieman poltetta käsitöiden pariin ja illansuussa virkkasin pesukintaan kala- ja pellavalangasta. Se on aika kamala, haisi pellavalle tai jollekin oudolle, kun koekäytin sitä.Seuraavana yönä näin unta, että seurasin kun joku ompeli koneella suoraa. Ihastelin tikkiä, se oli jotenkin ennenkuulumattoman hienoa. Unesta huolimatta en ole ompelukoneeseen koskenut. Pipon tein yhtenä iltana, mutta en ole sitä kuvannut. Kaulaliinaa aloin neuloa Noroista, jotka on pari vuotta marinoituneet kaapissa. Ostin ne aikanaan tehdäkseni tyttärelle joululahjaksi jonkun hulvattoman liivin, mutta onneksi jäi tekemättä. Olisi ollut ihan mahdoton tekele. Nyt siitä tulee ihan kelpo kaulaliina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!