keskiviikko 23. joulukuuta 2009

23. luukku


OOk:ssa oli hauska marras-joulukuun haaste. Jokainen mukaan tullut sai Mäntylinnan Pirliinalta paketin, jossa oli jouluisia kankaita, nappeja ja nauhhoja. Niistä piti rakennella kuun tekele, johon sai omista varastoista käyttää lisämateriaaleja, kankaita kuitenkin vain kahta erilaista. Tällainen oli minun paketti. Kaikkea ei tarvinnut käyttää.Ensimmäiseksi tein tämän Blokkisiskojen mallin mukaisen, mutta paljon korkeamman pussukan. Tämän tekemisessä olisi tarvittu enemmän järkeä kuin oli tarjolla, jotta nuo kulmat eivät olisi kulmissa. Kuulostaa ehkä järjettömältä, mutta hetken mietittyäsi ymmärrät, mitä tarkoitan. Kankaat ovat todella kauniit.


 


Lumiukkokankaasta tein elämäni ensimmäisen joulusukan! vuorina kuusikangasta ja koristeina kulkunen. Sukan saa kummipoika ja täytyin sen lempikarkeilla. Sukan varsi on taitettu ja kiinnityksenä on kolme nappia. Sukka on noin kiinni taitettuna reilut 30 cm korkea.Omia kankaita en käyttänyt lainkaan. Tukikankaan laitoin pussukkaan omista varastoista ja muutaman kulkusen. Osa kulkusista oli paketissa mukana. Minulla jäi käyttämättä nappeja, nauhoja ja hieman kankaita.


Kiitos Pirliinalle mielenkiintoisesta haasteesta! Ja nyt jouluruokia tekemään. Tänään oli aivan mieletön lumisade, harmi etten päässyt ulos hyppimään. Ihanaa, kun on paljon lunta, se tekee kaiken niin kauniiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!