keskiviikko 17. marraskuuta 2010

kaikki menevät ensiviikonloppuna ....


Tampereelle, mutta minä olin siellä jo viimeviikonloppuna.Saimme mieheni kanssa kivan yhteisen synttärilahjan, joka oli viikonloppu Tampereella Ilves-hotellissa. Viikonloppuun sisältyi paljon kaikenlaista kivaa. Perjantai-iltana käytiin Pyynikin näkötornissa ja katsomassa korismatsi Pyrintö-ToPo. Lauantaina ohjelmassa oli mm. mielenkiintoinen Vakoilumuseo, Vapriikki, Finlayson ja Napapiirin sankarit-leffa. Ja tietenkin Tammelan torilla ehdittiin käydä maistelemassa mustaa makkaraa, nam! Tytär toimi oppaana, hän kun on nyt tämän syksyn verran tamperelaistunut. Käveltyä tuli aika paljon ja pitempäänkin olisin viihtynyt.


Lehmäkangaslaukuun tein sopivan meikkipussin. En halunnut tehdä sitä pelkästä lehmäkankaasta, mutta hieman lehmää täytyi kuitenkin olla.Nyt täytyy ihan selostaa tekotapa, koska tein jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Siis minun tapoihini kuulumatonta. Piirsin ensin ympyrän freezer-paperille ja siihen silitin lehmän pään, taittelin saumavarat nurjalle, silitin ne ja harsin ne. Sitten ompelin käsin lehmäkuvan pohjakankaalle. Lopuksi leikkasin taustan osalta pohjakankkaan pois, irrotin freezer-paperin ja taivutin saumavarat ulospäin eli lehmäkankaan taustakankaan puolelle ja tikkasin kuvan ympäriltä koneella. Pussukassa on ohut vanu vuoren välissä. Kerrokset tikkasin hieman kankaan kuvioinnin mukaan. Tuohon freezer-paperin käyttöön vastaavanlaisissa jutuissa oli eilen tulleessa Finn Quiltin lehdessä fiksumpikin tapa.


Jokin aika sitten ihastelin Nirunarun blogissa hänen tekemiään korviksia. Eipä mennyt aikaakaan, kun posti toi ne minulle!Kiitos vielä kerran, Nirunaru! Nämäpä ovatkin minun ainoat mustat korvisket ja sellaisillehan on aina käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!